Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozna utakmica, bez glave i repa ekipe, o Unitedu da ne govorim. Dal je u pitanju sabotaza ili vec nesto, al se ni Van Gal nije uzbudio kao ni Wenger obradovao pobjedi, jer, golove koje je United primio, je mogao samo ovakvom Unitedu dati, i svjestan je i on bio toga. Sve u svemu, Manchester mora na ozbiljan remont, pogotovo zadnje linije, odakle nema ko da povuce..Felainija protjerati dozivotno..
nadam se da je rvp gledao utakmicu...
Ko je gledao utakmicu, nije se pokajao. Stvarno dokaz da se u Engleskoj igra najbolji nogomet..
welbeck revange
Danny Welbeck, he left because you're shit ! hahahhaha AJMO TOPNICI!!!
p.s. a sto se PL tice vazda se osjecam sigurno kad mi UTD cuva djale na tabeli . hahah sale nikad dosta.
ma vi se ne morate sikirati vi znate da cete biti četvrti na kraju ... always fourth
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idem malo Muse slusati..
Tek sada shvatam šta je sir Alex značio za MU!!!
Moyes sigurno nije zaslužio otkaz samo nakon jedne sezone ma kakva god ona bila,a ovom MU treba trener tipa Diego Simeona isl.
lik5555 odlican posao radi u sociedadu hahahah frajer nije ni zasta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Welbeckova osveta!!!
Welbeckova osveta, Di Marijina sramota..