Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm, večeras Dinamo Kijev igrao protiv dvije ekipe, zaista fascinantno... Everton i Napoli... Dokle ćete se više provaljivati?
Klix hrani ove kerove sa ovim udarnim naslovima kako se samo stoka nasladjuje i omalovazava ovdje .
Zar je potrebno stalno naglašavati kako je Everton igrao bez Bešića? Budimo iskreni i prihvatimo činjenice. Dosta je bilo glorifikacije bez pokrića!
Jozsefe, Dzeko je standardan i tu se moras sloziti sa mnom gledaj utakmice i uvjerices se :D nek nije eto svjetska klasa i sami vrh igraca, ali u repki nasoj je daleko ispred svih, postize golove,igra ... i moramo bit sretni sto ga imamo jer nam repka tone s ovakvim grijacima klupe koje imamo.
i opet ce ljudi najviše hejtat i smijati se nasem najboljem i standardnom u jednom cityu Edinu Dzeki, a na jedan dobar pas u 10 utakmica pjanica besica svrsavati do neba .. Dzeko je jedina nasa institucija,svjetska klasa ostali mu ga mogu popusit
Neznam sta je pjanicu, nemogu ga prepoznat. jako lose igra, nista ne pokazuje i bezveze stoji nezna ni svoju poziciju
presao u lgbt hahah
pjanic karina igrac oduvijek bio ali ne za klixovce,i nas bosance to je novi xavi, prelazi u barsu ili real, ili pak ostaje u romi da postane novi totti.. a on prosjecni rezervista rome