Sion pokušava vratiti svoje mjesto
0
Evropska liga: Švicarski sud poništio rezultate grupe I
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su i torpedovci trebali poslije utakmice sa Spartom. Uloziti zalbu Kantonalnom sudu u Sarajevu da ponisti utakmicu Sparta-Torpedo 5:0 i registruje je 3:0 za Torpedo jer je Kweuke bio neuhvatlji za pitarcice.
al ne kontam kako jedan sud moze ponistit regularan rezultat...
kontaktiraj sud u Kantonu Vauda
a ja sinoc pao samo na njima jel to znaci da sam prosao molim nekog da mi odgovori
@ zix mozda zato sto je sjediste uefe u istom tom kantonu. Snasli se svicarci, nema sta
P.i.p.o jos uvijek traga za odbjeglom mamom svojom, porucujem mu da ostavi svoj kontakt telefon, jer ga planiram nazvati cim skinem staru kkujicu sa sebe..
pa, joseph blatter je švicarac.
PS. Zaboravio sam dodati da pitarcici jos uvijek tragaju za ona tri boda iz tuzle, svakom postenom nalazacu vrijedna nagrada porucuju bordo neprijatelji na celu sa sevdalijom isovicem.
zeljezni cmar ulaze zalbu za debakl u tel avivu jer je colautti imao previse dobar dan
to, konacno neko da nesto uradi protiv \"demokratskih\" organizacija uefa i fifa.
ne čačkaj mečku (uefu)