Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ste mogli spomenuti siroki u evropi... svezali se sramote fk torpeda a izbjegavaju pricu o sirokom koji je i uspio nesto... stoko jedna novinarska
je-bo te široki.
iskren da ti budem ne navijam za siroki samo me nervira sto ih niko ne spominje... sominje se torpedo koji se osramotio ko niko i sta ti ja znam, sramotom se ponose, siroko je makar malo dalje otisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Siroki samo napred,nadam se da cete osvjetlati obraz BiH.....Svim srcem uz Siroki....poz
naprijed plavi
Skripari naprijed :) I casan poraz od ovako velikog protivnika je pobjeda :) Naprijed skripari :D Zasto navijam za Siroki Brijeg?Zato jer je to klub iz moje domovine, i svaki napredak moje domovine raduje me. Zasto se nasladjujem FK Sarajevu?Zato jer onakvom igrom i onoim jadnim i cemernim nastupima nisu zasluzili da im se ime pomene nigdje radi ovih sramotnih scena koje smo gledali proteklih dana.
široki i čelik jedini pošteni u državi zato robijaši su uz njih večeras dobro došao široki i prijatelji škripari
bilinim poljem ce odjekivat "ISTINA ZA VEDRANA"!!!!!!!
Ako Široki pobijedi,daće vam teta Šemsa da je ližete
Citam da se zahvaljuju ljudima u Celiku i sportskim prijateljima u Zenici. Zenica je poznata po gostoprimstvu i poznati smo da svima vracamo i na dobrom gostoprimstvu i na losem gostoprimstvu, tako a i Skriparima porucujemo da cemo im uzvratiti na gostoprimstvu koje oni nama godinama priredjuju u Sirokom brijegu!
Samo pazite da ne iskrvarite...u svakom slucaju sretnoo
Musa je pametan čovjek.
hahah cuj do posljednje kapi krvi, k'o da ce u rat...