Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duel dvaju turskih klubova.
I ovi drugi da su pobijedili opet turska uzima hehehehehe, a obje strane crno bijele :)
Ne mozes biti srbin ako pises ijekavicom. Shvati to...Ti si onda plasticni srbin? Ili si iz šumske? BUDI BRE PRAVI SRBIN BREEEE ALO BREEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vecerasnji prenos na BHT-u pod nazivom "bilo jednom u turskoj"
Pravi srbin pise ekavicom, a ne ijekavicom :) heheheheheheh Mojne mi to "smo" kao ti si neko i nesto...
Pa gdje vam je grupa Rijeke, jel vas to toliko boli pa nemate ljudstva pa da napišete da je Rijeka dobila Feynord 3-1, te da je Sevilla odigrala neriješeno u Liegeu sa Standardom?!
po ćemu je nevjerovatan ovaj gol???????ljudi davali bolje golove od ovog 10x pa nisu bili po novinama....
Svaka ast Besiktasu . Gusle crnogorske rece neko . Pojma vi nemate . Potrazite malo odakle su gusle dosle . Da nije Turaka i danas bi se kupalinjednom upo godine
Dzaba je Besiktas dolazio u Smrdograd . Mogao im je Partizan - Chetnizan predati utakmicu . Ovako je Partizan-Chetnizan ostao popisani kao i oni Chetnici sto su krenuli za Novi Pazar u paradu, hahaha a Boga molili da ih policija vrati jer nebi zive glave iznijeli iz Novog Pazara. Ali i to su vlaska posla.
čujem da je Ibrahim Demba Ba klanjao dženazu Servima na sred JNA stadiona
Teletino idi
raduj se tudjim uspjesima jer svoje nemas-moto poturica
Javi se kad naucis koju navijacku pjesmu besiktasa
Fenomentastičan gol Lamele. lu di lo.... nikad vidio slično. Vrh vrhova.
ku ku lele dron dron hahahha udri na srbina
Turci TRPAJU :) kad god dodju u sbiju TRPAJUUUUU