Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
still loserpool kme kme hebo vas klopp
Sturridge tonbe!
i ovim englezima treba dati 1 mjesto u CL i jedno u europa ligi i nek yebu sebi mater, ako vam nije bitno ovo takmicenje pustite ekipe kojima jest, tottenham ode sa drugim timom u dortmund, pa niste morali ni ici dzaba
Neka neka, samo neka se zajebavaju jos malo uzece im Italijani 4 mjeato u LP... Veliki bodovni pad je djelomicno posljedica neangaziranosti/neuspjeha u EL
Kloppinjo je majstor ove drevne igre,a uniteda mi zao losi pravo
Taktika i igra Uniteda se svodi na 'ako Bog da'! Nesto kao politika i ekonomija kod nas!
da ne bi golman manchestera raspolozen dobio bi manchestet petardu
Ima li papanskijeg sporta od nogometa?
Kazu Englezima lafo nije bitno ovo takmicenje,kuratz nije bitno ginuli na terenu,samo bezveze traze izgovore ovi nasi ublehasi koji vjeruju da je Premier liga najjaca.
@BosmalBoyy2 Zasto jedno iskljucuje drugo?Sky sport piše da je Englezima izuzetno bitno jer im je ovo nacin da odrze cetiri predstavnika u ligi prvaka,ako nije bitno zasto bi toliko brujali o tome i paniku pravili ?
Opet ovaj debil, igraju samo zbog mjesta koje vodi u LP
PRIKAŽI ODGOVORE (119)