Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa posalji
OOOOO PAOKARA EXO TRELA, ME STO MJALO, OPU KENA PEZIS PADA TA SA KOLUTO, JASENA TAPETANO KE JA SENA MONO ZO!!! OOOOO PARTIZANE, VOLIMO TE, MI SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!
Kako je Fifa dopustila de se nosi ovoliki krst na dresovima rijeke ? Mrzim svaka nacionalna obiljezja, to treba cuvati za sebe a ne javno pokazivati i provocirati druge.
Basaš druže, šta Fifa ima dopuštat ne dopuštat. Križ nije nacionalno obilježje prva stvar, druga stvar...budi malo tolerantniji majka mu stara i treće što se tiče dresa koliko sam uspio izgooglat, probali su iskombinirat dva prijašnja dresa i ispalo je tako kako je ispalo. Što se tiče Rijeke, puno sreće večeras...
lik, ne jedi govna kad je burek pojeftinio. Rekao sam da sam protiv svakog nacionalnog obiljezja a ako si ti slijep pa nevids jebeni krst onda je to druga stvar. I veci klubovi poput Real Madrida su skinuli krst.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)