Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAOK ole!
ima li ko kakav recept za skidanje stomaka gore dobar dole stomak jel to treba izbacit hljeb koka kolu i l sta tjesteninu il samo poceo mi smetat
Mene je najviše drago sto je Ibrahim Sehic pobijedio 0-1 protiv boung boys iz bern i Jasmin Buric vodi za 3-0 protiv videoton imamo svi golmane ko je takmice za evropu!!
PAOK u jednoj utakmici dao više golova nego Cimirot u seniorskoj karijeri :)
35 000 ljudi ceka slovan,bolju jesu al im nece bit lako na poljudu!
.....konačno i tino odigrao odličnu utakmicu........
Poljud rasprodan i prije prve utakmice...30.000 ljudi, to može samo Hajduk. Šteta bi bilo da ne uđu u Europa ligu, ovo je šansa da se financijski ustabili Hajduk.
Tako je @Beach Gu@rd :))). Opet će se uzdići Željo i Hajduk.
Cimirot ni na klupi .
Sta ce i na klupi?
Sta ti je on nema pravu za sada igrati za kvalifikacije kod paok, zato sto je igro vec za FK Sarajevo. Sme on tek opet igrati u Grupnu Fazu. Isto Marin Leovac i Erik Sabo ko je su došli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)