Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zivim za dan kad ce jedna ekipa iz BIH odigrati utakmicu kao ovaj Gent veceras... bravo momci, tako se igra za svoj klub
Odigra se ali u drugom pretkolu, nazalost.
igrat ce zeljo sl. sezone.
Fiorentina ima presmijesnu odbranu i nikakav moral. Gentu svaka cast za prolaz!
Gladbach realno jaci.
Sta Fiorentina prokocka..
ova el je najsmjenije,najgluplje i najbesmislenije takmicenje..ustvari ovo ti je samo turnir za pranje para. "mali" timovi sad lafo igraju..garantujem da je financijski bolje prosao totenham od genta,genka koga li vec..dobar prelaz u firenci takodjer
Vecerasnja utakmica je jos jedna potvrda da je Tottenham prava gubitnicka ekipa. Kad treba odigrati dobro u kljucnim utakmicama, apsolutno zakazu (isto kao prosle godine u engleskoj ligi)
Celta prodje na ciganluk, nepostojeci penal '90 min.
ovo tottenham dokazuje kako je engleska liga najjaca
SkinheadSA@ a englezi nmg 1/8 finala prci u ligi prvaka
@SkinheadSA Ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti da je Tottenham izgarao na terenu. Borili su se, mesarski rusili protivnika, zaradili karton i pizdili cijelu utakmicu. Ispali su na vlastitu nesposobnoat, a ne sigurno zato sto 'nisu htjeli da igraju'. To je samo mit koji se koristi da opravda ocajne nastupe brojnih Engleskih timova u Evropi zadnjih 5 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Manchester United osvaja! !!
Svaka cast za M'Gladbach.
Kakva bajka Genta. Svaka cast.
Mislim da sa tobom nesto nije u redu? Opet se cetnici iz Cikaga angazovali na forumu?