Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Beša, izgleda da si previše stepenica u karijeri preskočio. Izdrži, bit će tekmi.
Besic u zadnjih par reprezantivnih nastupa nas ponajbolji igrac i neigra za Everton...a mi umislili da smo Brazil 1970,1982...mora da je opet Susic kriv.
Nasi ponajbolji igraci nisu standardnii, ili su rezerve ili nikako neigraju...a Borusija M nam je pokazala jakost domace lige...pojedini umislili da smo Brazil 1970,1982...i za sve Susic kriv...oprosti im PAPE
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5000 eura profita u 4 mjeseca govori sve o njihovom radu!!! Ako vas zanima kako do konstantnog profita iz mjeseca u mjesec s analiziranim parovima i kvalitetnim informacijama obratite se njima!!!
šteta zbog Rijeke, nisu zaslužili 0-2.. čist gol im poništiše kod 0-1 u 80.min i poslije prime drugi.. Balkan, jbg
Kad su ubacili ovo abc da prijavis gresku. Nek su se neceg pametnog sjetili!!!
Besiktasu zelim sve najgore i da ispadnu iz grupe
bolje da je mume ostao tamo gdje je bio i IGRAO...
bolje mu je i kod amidze nego da sjedi i grije klupu ! :)
Neznam u zadnje vrijeme mi samo mi kroz glavu ona pijesma od indexa Da sam ja neko. Neznam sto, prepostavljam radi toga sto me vazda nesto handrilo u zivotu pa sad ko pjevo bi da mi bude lakse...
naseg besica hahahah, nece taj minute vise dobiti nako one greske, dobro sam ja rek'o
mislis nakon asistencije
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nek oni njeg posalju đe na posudbu na zimu vako ne valja nikako :/