Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomnoži Dinamo Kijev Everton sa nulom.. šteta, Englezi već ostali bez predstavnika u Europi..
5i gol dinama raj za oci. izbusili su ih nacisto. besica precka spasila da bude kao protiv celzija krivac
Ljudi moji, nasi igraci gotovo da ne igraju nikako u svojim klubovima, a i oni sto igraju, van forme su. Ako izvucemo bod od Andore, dobro je.
Ja kad sam govorio da je besic nula u evertonu, da nije ni blizu onog što je u reprezentaciji, dobio sam bar 100 minusa..
Dobices i sad :)
Wow aminem, eben si
Roma sa Sarajevom pored slicne boje dresa, rezimske historije ima i zajednicko laprdanje prije svake sezone kako ce oni OVO ILI ONO URADIT OSVOJIT SVE , a na kraju ga ispuse crncu na svim frontovima
Zivjela Ukrajina.
Al je ovaj vucica iz Rima skotna, samo je pune ko god stigne :)....kako su samo losi, Pjanic los pravo, pa ni korner ne smije izgleda da izvede, faule isto tako. Moj Mire, de se malo trzni sta ti je, pokazi zube, imaj muda nekad. Serie A tri tima u 1/4 finalima, Inter i Toro ako prodju idu na 5 timova. Samo spanci imaju toliki broj predstavnika. Pa i nije tolkko lose za tako "jadnu" ligu kao sto je Serie A..:-D Juventus je beton ove godine, ide lagano do finala. FINO ALLE FINE FORZA JUVE !!!!
kako su bešić i pjanić igrali smijete li ih naružiti klixovci hahahahahahahaa
Jeste brzi sa komentarima Samo sto se utakmice zavrsise 30 komentara😄😄😄
Romanisti svirate li violinu? Ispadoste iz takmicenja u kojem cete i iduce godine igrati. Englezi u krizi. Forza Juve !!!
Volinista je opet imao nesto za reci pomocnom pri kraju tekme. Ko li mu je sad kriv? LOL Kakav lik :))
Mentalitet malog kluba sa prevelikim ocekivanjima zbog toga ce da sviraju dok postoje a mi cemo da namjestamo ko sinoc u dormundu ;)
U ovom textu Dynamo je malo iz Kijeva malo iz Moskve ...???
pjanicu karino lafo 53mil hahhahahaha jebo sve svoje lik ne zna sastaviti dvije
znao je nesto malo dok je bio u Lyonu... valjda je sad umislio da je zvijezda, dizu ga u nebo bezveze, pa sad ne zna da napravi pas realno cijena mu je 5 miliona vrh
pjanic propada u romi, i nek propada kad je tvrdoglav i glup