Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da PITARE napomenem kad ono pocnu da se dizu i zazivaju ''Divovi'' kako Zeljo nekog bruka u Europi....Jeste vidjeli ''Divovi'' dokle dodje famozna Victoria Plzen?Ista ona Victoria sto joj je Zeljo kuci utrpo 3 komada...Prema tome ''divovi'' vas najveci uspijeh je ''Zeta'' i oni su vam pencilin!
Mislim da ce tvoj zivotni USPIJEH biti da napises recenicu bez gramatickih i pravopisnih gresaka.
betis-sevilja i juventus-fiorentina kakav hejsel
Sta je rec sa ovim Salzburgom? Razmontirase jadni Ajax.
Pratis li ti RBS? Ove sezone u Europi 8-0-0 skor imaju, u Austrijskoj ligi nisu porazeni od oktobra, u zadnje 4 utakmice imaju omjer 21:3 u golovima... Tamo stasava jedna nevjerovatna generacija fudbalera
10-0-0 jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)