Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta za BVB sto Reus nije igrao cijelu sezonu, lik je igracina
Šta pare rade, do prije neku godinu u drugoj ligi a sad već skoro na krovu europe
@Krokodilskesuze sisaj ga ti majmune jedan...zaboli me ko ce osvojit
Monaco do pobjede u finalu!
Mali klub iz knezevine nastavlja da nize. Iskreno vjerujem da ce osvojit ovo lakrdijsko smece od takmicenja to bi bilo najpostenije.
Mbape!!!!
Prizeljkivao sam finale Dortmund-Juventus, na dvadesetu godisnjicu istog finala iz Minhena. Mnogo losih stvari desilo se BvB-u pred ovaj dvomec, taj napad i šok, zatim naredba uefe da se odmah sutradan odigra utakmica. Bartru mijenjao Bender kojem je to bila tek treca utakmica sezone, i dade autogol. Onda Monaco postize gol iz ocigledne ofsajd situacije, dalje BvB nije mogao. Reus nije igrao u prvom mecu. Steta, ekipa puna potencijala bas kao Monaco. Valjda ostanu na okupu
BVB je izgubio susret još u prvoj utakmici kad je UEFA šokantno odredila da se utakmica odigra odmah nakon atentata. Nisu bili psihički spremni.
Plus primili su gol iz ociglednog ofsajda, to ih je dotuklo. A igrao im Bender koji je mijenjao povrijedjenog Bartru. To je Benderu bila tek treca utakmica sezone, i dade autogol. Steta, mogao je BvB do kraja, da su imali srece. Ko zna kakav ce sastav imati sl. sezone.
Realno drago mi je da je Monaco prošao, ljudi igraju ofanzivni fudbal, to se po golovima može vidjeti i u Francuskoj i u Ligi Prvaka, sa prvim golom mogli su lagano već braniti rezultat, ali nastavili su dalje i zabili još jedan. Danas je malo takvih ekipa, pogotovo kad su "mali" klubovi u pitanju.
zar nije ovom bartri otpala ruka
Jos da otresu cigane iz reala pa da gledamo finale bez korumpiranih sudija. Jedni cigani (barsa) su danas odjbani
Najsimpa ekipa u ligi prvaka 👍
Francuski papci, tekma kasnila 5min jer je francuska policija na prepad odlucila potpuno pretrest autobus igraca Borussije. Ko da ljudima nije bilo dovoljno soka
@silver44 kakvi francuski papci i francuska policija..Hotel je na teritoriji knezevine Monako, kao i stadion..Tako da moze samo biti monegaska policija i takvi isti papci
Receno je francuska policija, nisam ja prenosilac vijesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Monaco-Juve finale
fotografija br.3....vidi citaju komentare na klix.de...
Real ispada u polifinalu 10000000% koga god da izvuku.
DABOGDA OSVOJILI OVO NJESRA OD NAMJEŠTALJKI