Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari završili kurs na google translate: "nikada ne trebaš pljuvati po ploči koja te hranila"
Protagonist ?? Nije se znalo prevesti u junak heroj glavni lik ???
Joj, u svemu se mora tražiti dlaka u jajetu.
Joj, jesil to morao googlati da vidiš šta je, pa zato govoriš?
Uncle Pat legenda. Zna covjek gdje je najbolje. Njega je Juve isto vratio u zivot. Teveza isto tako vratili. Pirlo se preporodio. A od Ronalda ce da naprave jos boljeg igraca. Jednostavno, FC JUVENTUS. FINO ALLA FINE.
Svi te pitaju, to ti neki strucnjak?
Jos samo da najure pjanica. To bi bila prava ekipa.
Drago mi sto Milan titule nece vidjeti jos deset godina :D
Hajde Milan i nekako, poštujem ga zbog tradicije, nekad su bili gospodski klub, ali oni cigani iz Intera, njima bi želio da u ovom stoljeću ne osvoje ni jednu titulu prvaka. Navijač sam Juvea od malena, ali ako bi ikom želio da prekine njegovu dominaciju to je onda Napoliju, godinu dvije i onda opet titula natrag u Torino gdje i zaslužuje da bude :)
Kakav crni Napoli, pa ti smecari su gori od Merde ili ga manjeg kluba iz milana. Kad se samo sjetim sta su radili ovoh par godina od sahranjivanja Gonzala do ismijavanja zrtava Haysela. Nek hvala. I njima isto zelim sto vise susnih godina. Jendistavno, Juve je sam u Italiji. Svi mrze Juve. Ko ih hebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)