Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dobro je prošo Željo odlicno bolje nije moglo.
Realno sanse za prolazak su male,al snaga i zelja i mentalna snaga koju je pokazao Zeljeznicar i pored jasno kvalitetnijeg protivnika je zaista velika i zbog toga i ima aktivan rezultat pred revans na Kosevu.Sretnu u uzvratu i ko god moze neka dodje na utakmicu.
Svaka cast Zelji, samo neprijatelj BiH sporta moze srati nakon onakve igre i srcanosti. Prosle godine Sarajevo izbacilo Levskog, ove godine Zeljo napati ove Cehe, bar ce domaci klubovi biti na glasu kao nezgodni protivnici, a ne da nam salju 3. ekipe i juniore da se uigravaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 7 dana tornado sa Juga Haseta ! ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSIO !
Ne samo juga vec sa svih strana Koseva
Haj'mo cijeli stadion... Mi smo Željini Željo je naš!!! \o/
pa da je željo izvokao dinama primili bi najmanje pet komada....u prvom poluvremenu
Pa da je dinamo izvukao dortmunda primili bi najmanje pet komada....u prvih 25 min, a možda se i sastanemo pa bum pak dapače vidjeli pederčići
fola esch-dinamo zg 0:5
'naš kolko nas boli racku
ČESTITAM !!!!!!!!
Treba se boriti do kraja i odigrati trezveno, bez straha, po trenerovoj strategiji i kvalitetima svakog pojedinca iz Želje, jer ova protivnička ekipa nije toliko zrelija i bolja od Željine.
pa nevjerojatno...samo se u Bosni slavi poraz...cuj plzen ima slab zadnji red...pa sta onda reci za zeljin koji je primio 4 komada a u prvom poluvremenu ih vile pronosale
Pa nisu ni iz Plzena tamo nak'i konobari!
Ovo mi lici na beskitas : sarajevo prva utakmica 2:2... u uzvratu ovdje na poluvremenu raspad sistema vec nam troje dali...
Dobar rezultat. Daje neku nadu. Ipak je Viktorija nedavno igrala sa Napolijem, Barcom I parirala istim velikanima. Treba momcima cestitati, kao i treneru Osimu. (usput, navijam za Slobodu, al me raduje svaki dobar rezultat nasih timova). poz svima
e nek si rekao da za slobodu navijas....
e nek si se ti na to zakacio.. negativan si i priglup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
onim Česima bi bilo bolje da su umjesto golmana ubacili još kojeg igrača. Realno golman im je bio nepotreban, Željo je iz 3 zabio 3. Čovjek nije ništa odbranio. Sa druge strane Željin golman je branio kao Lav Jašin. Čovječe, realno skinuo je 5 zicera. Prvo poluvrijeme završilo 0:0, da nije njega bilo, bilo bi 3:0. Svaka čast momku. I dajte, ovi što govore "kao bili su nas ipratili kao biće 7,10,12, u Žkeninom golu a vidite". Nije niko rek`o 7, ali večina jeste 4 ili 5 i bilo je 4 od 21 udarca. U svakom slučaju, Željo, sretno u revanšu na stadionu "Asim Ferhatović Hase", ipak ti predstavljaš zemlju i grad za koje sam proljevao krv.
Drago mi je pročitat nešto pozitivno za ovu državu al realno pogledajte da je to nikakav fudbal,nisam navijač nijednog kluba u BiH i još se nadam da odem na stadion pogledat utakmicu ali zbog straha,krkanluka itd.izgleda da neču nikad!
SVE SAM SREDIO SA VRBOM
Jesi li se plakno jutros il' nisi sinoć mog'o zaspat?
Jel ovdje neko navija za želja ?
OL ja navijam za sarajevo RAZUMIŠ!
"i vratili osmjeh na lice svima onima kojima je plava boja bliska srcu." Nije tačno,vratili su osmijeh svima koji vole bh. nogomet.Skoćio sam od sreće kad sam vidio da je Tomić dao gol iako navijam za Sarajevo ali ipak to je naš fudbal,bosanski klub i normalno da će se svi obradovati kada neki naš tim uspije povesti protiv takvog tima.Naravno mislim na one normalne navijače a ne ove internet fanatikose koji ne vole svoj klub nego mrze druge! Svaka čast igrači tako se bori za dres!
Nasa snaga je kolektiv, zajednicka snaga. Mi smo svi plava braca, i to smo svi pokazali. Hvala manijaci za sve. Vjerujem u prolazu!!!
Muaaaameeeeerrrrrrrrr svrakaaaaaaaaaaaa paaa tooo sineee u 90
cesitam Zelji navijac Sarajeva
Na dobroj igri i na odnosu prema dresu,ja također !
HVALA MOMCI HVALA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)