Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo face pogledaš i znaš - to je poraz.
Manje kolača, tetki, šiša i starleta i bit će bolje
Mora da i oni iz Andore, San Marina, Malte, Gibraltara, Lihtenštajna idu na kolače i na šišu, pa ih ne ide. Kako ne vidiš da je reprezentacija u tom rangu?
Ma koja ce starleta krenut za ovim luzerima
🐛🐛🐛
Jebite se i vi i vaše ispoštovavsnje dogovora iz svlačionice. Igrate bez srca i bez želje, igrate jer vam je fudbal posao a loši ste u poslu.
ZMAJEVI, hahahahahahahahahahahahaha...
Sta su rekli zmajevi je pogresan tekst. Treba pisati sta su rekli kokosi nakon utakmice.
Znači li to nije problem što smo izgubili od Luxembourga nego sto smo izgubili sa 4 gola u mreži.. Majko moja..
rezultat NIJE previsok nego odslikava stvarno stanje
Formirati reprezentaciju od igrača iz lige, ove šminkerske hadalje rastjerati sve.
To nisu Zmajevi, to su muhe govnare...
odmah ukinuti naziv zmajevi to su obični gušteri
Mrš u 3PM....
Hoce li bit organizovan docek za zmajeve na aerodromu u sarajevu
za pocetak sluzbeno donjeti odluku da se ime zmajevi ne koristi, dalje savez rastjerati u potpunosti (ostaviti samo cistacice i portire...), trenera neka, nema vise smisla ljudi da se samo tu mijenja, sada treba samo tu poziciju ostaviti za promjenu
Hoce li bit tekstualni prenos u nedelju
Ja mislim da je sastavljena ekipa od Zeljeznicara ,Borca ,Sarajeva ,Sirokog , Veleza itd da bi bolje igrali nego ova neka dijaspora od igraca nam uvijek u sastavu reprezentacije , ja nikad cuo za mnoge igrace a dodju da igraju za BiH
Vidi se sretni ko čitav RS dodo i vico ravnogorci