Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barsa ce kad Messi ode biti nesto poput junajteda
Cuj odbili 100 miliona..svaka cast..izradit cete se ..ako ne bude igrao na nivou molit ce te za 50 miliona.
Petković iz Dinama idealna opcija, prije nego što poskupi poslije evropskog. Sigurno duplo jeftiniji od razvikanog Brazilca.
Jucer je bio onaj Matic ili se varam?! !
Tadić
Bolje da se Barcelona okrenula dovođenju tog Avdije Vrsajevica,barem je cijena prihvatljivija,a za te pare nemeres dobit boljeg igraca,jest da igra u odbrani,al zna se cesto i napadu prikljuciti
Iz Watforda u Everton je prešao za 35mil funti, odakle ste ovih 60 iskopali?
glupost i pumpanje cijene ovom prosjecnom napadacu pa zna se da Barca nema para za transfere vece od 30M jedino da nekog prodaju prvo a i Rodrigo su zeljeli na posudbu šrvo pa da ga otkupe za nekih 50 M naredne sezone.
Sta bi sa tadicem?
Pa Pjanic 70miliona.
Onda sam ja 10 miliona bar
Kakav vic. Da nisam pročitao ovaj članak ne bih ni znao da lik postoji a nude 100m...isto kao kad je Zenit Witsela platio masno... kakve ciganije... Ronaldinho onaj bi danas koštao onda 300m
u ovo mogu samo djeca povjerovat, eventualno odrasle osobe sa neki oblikom intelektualnog zaostatka
E čuj Brazilac stigao iz Brazila