Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su pratili Everton i Man Utd u zadnjih par utakmica će se složiti da pobjeda Evertona i nije neko posebno iznenađenje.... Btw, i naš Džeko upisa 90 minuta.... Nisu neke sjajne minute ali je činjenica da još računaju na njega u Sitiju:)
"Liverpool je na svome terenu pobijedio Norwich sa visokih 5:1, a Urugvajac Luis Suarez je u tom meču postigao čak četiri gola." pa jel vas stid znaci, dal je Doktor za fudbal Luis neko s**** napravio bio bi na naslovnici, covjek zabije 4 komada na mecu, postane jedini igrac koji je jednom timu dao 3 hat - tricka. zabije gol sa 35 metar, pa izvalja 3 igraca pa zabije gol, pa iz slobodnog pogodi raslje i vi samo ovo napisete, fute jedne...radije nemojte nista neg se brukat!!!
jes' vidio kako su objektivni,al bez obzira na sve pravi poznavaoci fudbala znaju da je onn najbolji napadac ne samo u engleskoj,veliki majstor :)
Slažem se iako ne navijam za Liverpool al' Luis Suarez je Dr.Fudbal i ovaj sinoćnji nastup zaslužuje NASLOVNU STRANU.
jel brnjicu nosio?
Sule nije normalan sekunde, neko tokom citave karijere ne zabije onakva cetiri pogotka :-)
Ne znam da li je Amar Osim u svojoj karijeri dao 4 gola za Zeljeznicar.
Krepani man utd :D ARSENAL SAMPION!!!
Aferim, Arsenal lici na onaj prije 10 godina u sezoni 03/04 kad utakmice nisu izgubili i na kraju zasluzeno podigli pehar Premiershipa
Hull je proslu utakmicu Liverool dobio 3:1...ako si sinoc gledao Arsenal Hull (2:0), Hull nije prisao golu kako treba! Najbolja odbrana lige sa svega 10 primljenih golova, to je taj Arsenal! Ozil car!
hladnoća u Manchester-u :D
pa manchesteru nije do trenera , oni nemaju ekipu , fali im brate 5 igraca , gigs igrao zadnjeg veznog , nemaju kreativca , odbrana losa , samo leverkuzen im nije zabio ove godine :D ko god i pokusao dao im gol , treba njima veliko pospremanje
suarez im je svima babo :)
ja nepamtim u zadnje vrijeme kad je manchester bio ovako los na tabeli a u igri se vide veliki problemi,podhitno neke promjene da se vrate na stari put
u iduca 3 kola ce se vidjet dal je ars zreo za titule, everton, city i chelsea
Prokleti Celski, kako se provlace iz kola u kolo.
Evertonu samo 0:1 na Traffordu.
uhakase me djubrad na kladionici :/
Suarez jede. Ma sta jede, grize ker. 4 komada, ludilo