Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne moraju bas da ispadnu u ligu C. Ako mi uzmemo Austriju, a igramo prije njih, onda im je racunica jasna. Treba im dva gola razlike i ne ispadaju.
Da nije poništen čist go, prvo poluvrijeme bi bilo sa tzri razlike, Irci su bili na koljenima, voda u ušima.
Pobjedili bi Irci, da se računaju stative a ne golovi i to ubjedljivo.
@tomicamali cuj ubjedljivo pa da se broje korneri stative precke svako bi gadjao da ih ima sto vise i bolja je nasa repka bila 3x
Hajmo dajte neku vijest za skutore protiv Komsica....daj vise da krene dan,nemojte iskakati iz kolosijeka!
@Antimarimahunas to, moze! Idemo sad opleti po tastaturi
@sarajevskeuskestaze2 jedi govna majmune, ja upravo o tome i govorim - kod nas bi bilo cudo da i jedan clanak prodje bez politickih prepiranja, zato sam i spomenuo aktuelnu temu. Al sta ti mogu ja kad ne kontas zato sto si glup ko kurrac.