Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da nas je zapala ova grupa gdje su Holandija i Njemacka, pa da trazimo izgovore.Ali da ne mozemo Finsku i Armeniju da dobijemo i izborimo drugo mjesto, pa to je za plakati.Kazu nemamo igrace.Pa koje igrace ima Finska i Armenija osim Pukija i Mikhtarijana,ko zna jos nekog.Ono je samo do trenera.Nikakav autoritet.
Jesam ja lud ili kliksovci osim banovanja i islamofobije ne znaju nista drugo,pa tako ne znaju sabrati isti broj pobjeda,recimo Belgija ima 5 pobjeda i 18 bodova dokkk 2 plasirana Rusija ima 5 pobjeda i 15 bodova,eee moj klixovci deder vi mene opet usutkajte i ne mozete istinu sakriti nikada.pozz
@malopomalo56 Kupuj naocale.Pogledaj bolje sliku.Belgija ima 6 pobjeda.
Los vikend za ekipe s Balkana.Promjena vremena, sta li
Hrvatska prva, to je bitno