Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sustav 24 reprezentacije nije napravljen radi Velsa i sličnih reprezentacija nego radi Portugala i drugih velikih reprezentacija jer ako slučajno zakažu da idu kao treći. Portugal sa starim sustavom nebi imao šanse da ide dalje a na kraju je postao prvak. Mislim da se to jednom i Italiji dogodilo da su došli u finale sa tri boda ( tri nerješene) u grupnoj fazi što je i dokaz da je to napravljeno radi velikih.
Ovo je najgore i najdosadnije prvenstvo u istoriji fudbala. Ovakav koncept je samo dobar UEFI jer donosi pare,stotine hiljada navijaca iz zemalja koje realno nikada ne bi vidjele Euro ostave silu para u zemlji domacina,napune stadione.Ali kvalitet same igre je sveden na najnize moguce grane.
Nek je Bih planski ispala u kvalifikacijama, ko i uvijek. Krivaca kolko vidim nema, a neki radi neuspjeha na EURU podnose ostavke !!
I Romanija je iznjedrila ćopore i horde četnika pa smo zamrzili svaku priću o bilo čemu što je vlaško.
Meni je Italija opet nekako bila najbolja
Jeste prestali svršavati na Seronjoalda i Portugal? Elhamdulillah.
fudbalska 2016. godina ce ostati zapamcena po: 1. Leicester CIty 2. Vardy 3. Mahrez 4. Ranieri 4. Arsenal 5. Payet 6. Island 7. Vels 8. Prelosa Engleska 9. Najtanji EURO ikad 10. Blamaza Svedske
sve je ovo drugi saf... iza portugala i ronalda
@REZIDENT2016 Apsolutno se slazem
da prošire na 60 možda bi smo i mi učestvovali...kažem možda
što južnije to tužnije@mirabel