Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE HAJRO.BEKAM JE ZAISTA GLUP,KAO I SVA ENGLESKA... TREBA DA POBJEDI PORTUGAL........
BEKAM JE ČOVJEK GLUP.OMAŠIO JE PENAL HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A IONAKO BI GA JA ODBRANIO.JEBEM TI BEKAMA I ONOGA KO NAVIJA ZA NJEGA .,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,
andrej ti stvarno nisi normalan!pa bivsa liga je bila nes prije u evropi bolan bolan,a ti vjerovatno ludis za ovom nasom ligom koja se igra po kojekakvim livadama.malj pa po glavi!!!
ne mogu a da ne prokomentarišem najglupu izjavu na svijetu. andrej, ti si glup ko kurac! čuj piksi seljačina. mora da si rođen poslije SP u italiji, kad tako govoriš za jednu od najvećih fudbalskih legendi sa ovih prostora. PIKSI je uvijek bio G-din i na terenu i van njega
Potpuno se slazem s tobom,i njemacki fudbal je ocajan,industrijski. Samo, da nije stranaca u engleskoj ligi, njihov fudbal bi bio jos jadniji.na rangu Austrije ili Slovacke. Zar sve sto je britansko,mora biti i dobro?! Kratko i jasno, njihov stil mi se gadi i nema snage da ih gledam. U zadnjih 16 godina stalno ispadaju, pa i to govori o njima. Jest' da me bole koljena od klanjanja, ali vrijedilo je . BAS SAM ZADOVOLJAN!!!
Možeš mrziti koliko hoćeš, ali Engleska liga je uz Španjolsku najbolja i najkvalitetnija i najbolje utakmice se dešavaju u te dvije lige. Nema ružnije lige i fudbala od Njemačkog i nemaš pojma koliko mi je srce bilo kad su odvratni njemci ispali!
Cijelu sam tekmu klanjao samo da englezi izgube, da ne gledam vise onog nacrtanog beckhama. Ja fudbala alahu dragi... al mrzim britanski fudbal...uf grozote!!!
zasluzeno!!!!!!!!
zasluzeno!!!!!!!!
zasluzeno!!!!!!!!
samo ZIIIIIIIIIIIIDAN, tj ZIDAN do groba
po kozna koji put je profulo penal
Glupsi Mehleme kad sve doslovce zaključuješ! što se tiće seljačine piksija i sličnih balkanskih debila prepuštam ih tebi, jer me Nogomet ex yu država ne interesuje i čisto je sranje!
E neka su i oni ispali da ne gledam onog manekena što pozira kad izvodi slobodne udarce, i onu njegovu "gospoju" dok pudra nos i pozira na tribinama.
bravo portugal nek su englezi ispali to je najbitnije pa ne igra se prvenstvo na ostrvu pa da prodju dalje portugal napado 120 minuta statistike najbolje govore i zasluzeno dobio beckham je jos jednom pokazo da je igrac nize srednje klase valjda je to jasno ovim sto se samoobmanjuju da je on nekakav fudbaler engleska je bez njega solidan tim portugalu puno srece u polufinalu