Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo sad to , BRAZIL JE BITAN.
jaro bitno je imat dobar poso i dobru platu yebo brazil
Opet naravno, kao po običaju Tuzla nije u planu....
pa Tuzla nije u planu, jer se ne uklapa i nikad se nije nasreću uklapala u plemenske podjele između ova preostala tri grada, a Tuzla bez obzira na sve treba tražiti svoj pravac razvoja i prosperiteta, jer je očito da je ne šljive ni jedni, ni drugi, ni treći :)
LosBlancos, sve ja to razumijem, i meni iskreno nije stalo da prođe kroz Tuzlu,ali jbga zar baš uvijek skoro 90% stvari moraju zaobići moj grad?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pazite se cigana hahaha moglo bi to na otpadu zavrsit
salih amidjicu juce sam te vidjala vaik si isti konda nikako nestaris
Sjećam se Dijelili smo sve Sunce, kišu, moje dolare Al prođe sve jer ljubav troši se Treba stati kad je naj Treba stati kad je najbolje Umorni nikad nismo bili mi Umorni ništa neće dobiti Probali smo sve Nismo znali reći ne Svaki dan je bio pomaknuti film Sjeli bi na bike i krenuli na put Nasukan je plovio Brazil Probali smo sve Nismo znali reći ne Svaki dan je bio pomaknuti film Al prođe sve jer ljubav troši se Dolari su otišli u dim
Takav jedan u muzeju na marakani vec 20 godina.
vidjet cete oko 2 sata danas: nepoznato lice je uz pomoc smajsera otuđilo trofej lige prvaka koji je u tom trenutku trebao proci ... :D
da ga hoce neko mlatnut
sad će navaliti berači željeza :)
hasan dva puta osvajao ligu prvaka oj zemljo okreni se mogli ste se bar malo informisati igrao je dav final LP a jednu titulu od tih finala osvojio.Budite malo profesionalniji.
Hasan dva puta osvajao LP? Bayer i HSV? :)
Jebo pehar, vidjet cete vi pravo znacenje rijeci euforija kad veceras poderemo Litenhstaj ko cigance napolitanke i kad Slovaci dobiju Grke, rijec euforija ce da dobije sasvim drugacije znacenje...LUDO BURAZERU LUDOOOOOOOOOO!
Bosna večeras pobjeđuje Lihtenštajn, a pehar je lijep...vidio sam maloprije, nraod slika ko lud