Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogli ste staviti koju sliku od Zeljinih papci jedni!
nema nidje malih strumfova.
klix.ba nije mjesto za manijake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao faca kod pitara..
ne znam sto se bunite manijaci sto vas nema na slikama SAD DOBRO ZNAŠ DA GRAD JE NAŠ!!
eh pitari, meda vi niste mogli realno :D
Zadnja bagra koja ide na tekme....rasulo,nedaj Boze nikome ....
Opet cemo danas da dobijemo pitare, a zasto i ne bi, Zeljo ce da dobije jos jedan lokalni derbi. :)
jadna majko svoja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zla-krenule-prema-grbavici/104439 :D
http://www.youtube.com/watch?v=AmFdgee6yI0 danas ferhadijom :)
Mogu nas svrstavati na nekakva 100. mjesta, mogu nas čak i ne staviti na te nekakve spiskove koje ko zna ko i kako pravi. Bore se protiv huliganizma, a na prva mjesta stavljaju derbije sa najviše mrtvih. Šta oni znaju šta je sevdah, šta je Šeher, šta je mahala, a šta čaršija. Šta oni znaju kako je kad niz sokake u neki vakat krenu raja na dvije tribine, al istim putem. Zar da mi uzori budu ovi što nam jedan stadion zapališe, a drugi grobljem napraviše. Šta oni znaju jesu'l bolji ćevapi u Želji ili kod Ferhatovića, kad su većinu ćevapa pojeli kod Papeta i Osima. Zar da me rivalstvu uče oni što mi Đildu sa brda ubiše. Da se furam da su Pitari partija, a oni da upiru da smo mi cigani, a dva brata blizanca na dvije tribine.
Ovaj grad nikada ako Bog da neće dati žrtve kako bi se popeo na listi nekakvih svjetskih derbija, mi nikada nećemo moći da se dijelimo na ove i one osim na bordo i plave, mi ćemo opet ako Bog da nositi bureke, i glavuše i na Koševo i na Grbavicu, mi ćemo se uvijek krišom vraćati nakon poraza u mahale. Zar da mi jedan američki film snimljen u Londonu mijenja japiju sarajevsku, pa kad su Amerikanci išta znali posebno o fudbalu. Zar neko misli da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao od snajpera za koga navija. Neka "bitka" za grad počne, neka furanje prestane, a merak zavlada, vakat je. Bravo SCsport.ba ovo je text,tako i treba da bude a ne da se koljemo tamo ipak smo mi svi braća.
Sarajvoooooooo HZ tuzla!!! samo vi brisite komentare papci mamu li vam, @dzejla.tinjak pomuzem ja tebe umjesto koze
Navijac sam FK Sarajevo da se razumijemo. Ali napisati tekst o euforiji u gradu zbog derbija i ne staviti niti JEDNU sliku navijaca Želje je za svaku osudu. Sram vas bilo.
a vi klixovci zesci pitari,mars cigani.......
Klix.ba ne brišite komentare jer i vi znate daj istina ovo što govorim da za Sarajevo i Želju igraju samo "babini sinovi" i na svakoj utakmici sve manje i manje imaju posjecenost navijaca zato što nam se klubovi brukaju u Evropi dok talentovani igrači rade na građevini i konobarišu ;)
gdje su slike štrumfića hahah, kako će ih staviti kad su pice se posakrivale hahah
Samo da ne bude nekog belaja.Nema potrebe za tim.
Uglavnom je riječ o navijačima Sarajeva, dok su Manijaci većinom okupljeni u svojim "logama". .. hahaahah :D (Y) Evo ko je endemska vrsta djeca se samo po netu ku*e.
pa sta ti radis u 18:17 na netu, i ti se kurcis izgleda preko neta jos jedan u nizu kompleksasa :D