Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To brate, neka si i ti skontao da je to klub za seljake, bjezi dok mozes!
Ovakvi ljudi traze sportski uspjeh a nije im do para kao kad je svojim kolegama iz reprezentacije darovao rolekse ili neke druge skupe satove samo zato sto su se kvalifikovali za svijetsko. Sta mislite kako je njemu uvijek uspjesan i zabija a niko ga ne spominje kao jednog od najboljih. Zabije za Barcu skoro 40 golova i zamjene ga Ibrahimovicem. Osim nagrade za Africkog fudbalera godine, ja mislim nije nijednu drugu normalnu nagradu nije osvojio a zasluzio je sigurno vise nego drugi igraci. Tu mislim na vrijeme prije Christiana i Messija.
Ni meni se ne svidja sto zeli otici, ali ovdje je osvojio sve covjek zeli jos jedan izazov u karijeri, ipak 30 mu je god. i jos sezonu ili dviej moze odigrati na ovakvom nivou zato je mozda bolje uzrti sd za njeg aveliku svotu jer se na ovakve lijepe arapi cccc
duso prodana, j..e..b..be.m ti sestru sto ti se ne svidja u interu
nek te brate crni!