Nogomet
0

Eto'o: Tek treba vidjeti ostajem li u Interu

Totalsport
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Samuel Eto'o (Foto: AP)
Interov kamerunski napadač Samuel Eto'o, kojeg je talijanski klub vezao ugovorom do ljeta 2014. godine, najozbiljnije razmišlja o promjeni sredine.

"Istina je da imam pred sobom nekoliko ponuda, kao i mjesec dana vremena da ih analiziram i odlučim što ću napraviti. Trideset mi je godina i približavam se posljednjem velikom ugovoru karijere. Tek treba odlučiti hoću li ostati ovdje ili otići u neki drugi klub", iskren je kamerunski nogometni reprezentativac u izjavi koja se zasigurno neće svidjeti navijačima kluba.

"Moj eventualni odlazak ne treba povezivati sa željom da zaradim 100.000 ili 200.000 eura više, ono što mi je važno jest činjenica da u gradu budem sretan, da igram za veliki klub i pritom uživam", izjavio je Eto'o.

Eto'o je ove sezone bio ključ Interovih dobrih igara. Zabio je 21 gol u 35 ligaških utakmica, dodao osam u deset u Ligi prvaka i pet u četiri utakmice Talijanskog kupa.

Dio pristiglih ponuda za bivšeg Barceloninog strijelca stiže i iz engleskog nogometnog prvenstva, lige koju Eto'o još nije osjetio.

"Postoji interes za igranjem ondje, i to već duže vrijeme. Ovisit će o ponudi, bilo je primamljivih i iz Premiershipa".

I dok je otvorio "vrata" Otoka, Kamerunac je zatvorio ona koja vode prema povratku u Barcelonu: "Nepraktično i nemoguće".