Zbog izjava u javnosti
1
Eto'o: Kamerunski savez želi moju smrt!
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ma joj, upravo tako. Ako su se dogovorili oko plata i premija onda se to MORA isplatiti. Dogovor se mora postovati. Ako im Savez nije imao para mogli su javno reci da su kokuzi i da zamole igrace da igraju bez plata ili premije, vjerujem da bi vecina pristala. Zasto pare koje pripadaju igracima da tamo neke guz.onje strapaju u svoje djepove?
ne mogu da vjerujem kakvih komentara ima! pa sta sad on i ostali igraci trebaju: da igraju besplatno da bi ljudi iz saveza skupili milione? ili mislite da ce oni te pare od plata dati u humanitarne svrhe? klasicni bosanski kont: ne vracam mu dug jer znam da ima para....
Ako je frajer imao ugovor sa savezom da mu se isplate pare, onda tako treba da bude. Nema veze sto on ima milinione i milione... To njega slijeduje i to su njegove pare. Covjek ih je posteno zaradio i sad posto on ima para ne treba mu isplatiti. Nidjjee veze.. Znaci ja nadjem dobar posao i haos zaradjujem a to sto mi je neko od ranije dugovao 3000KM ne mora mi isplatiti jer ja imam sad dobar posao.... Koja g.lupost i razmisljanje....
Pravi se našao da priča kako ko hoće da živi. Ovom crnčugi je malo bozja kiša, barcelonu napustio, malo mu para bilo i hoće još od tog jadnog saveza. FUJ!
Mrs imas 20 miliona po sezoni i hoces jos. mrc
"Danas praktički živim s tjelohraniteljem, a sve zbog pohlepnosti..." cije pohlepe, tvoje il saveza?