|

Eto'o: Kamerunski savez želi moju smrt!

Eto'o: Kamerunski savez želi moju smrt!
1
T
Totalsport
10.2.2013. u 16:36
6
komentara
1

dijeljenja
Eto'o: Kamerunski savez želi moju smrt!
Kamerunski napadač ruskog nogometnog kluba Anžija iz Mahačkale, Samuel Eto'o, otkrio je ruskim medijima da nogometni savez (Kameruna) želi njegovu smrt zbog svega što je dosada rekao javnosti.
Jedan od najboljih afričkih nogometaša svih vremena 24 sata na dan živi pod budnim okom barem jednog tjelohranitelja, nakon što je od vlastitog nogometnog saveza, a i "običnih" građana Kameruna, dobio prijetnje smrću. Podsjetimo, Eto'o je bio organizator štrajka u reprezentaciji zbog neisplaćenih premija za nastupe, te je u medijima bio vrlo britak na jeziku kada je govorio o čelnim ljudima saveza.

"Uprava Kamerunskog nogometnog saveza me želi mrtvog. Danas praktički živim s tjelohraniteljem, a sve zbog pohlepnosti i nesposobnosti našeg nogometnog saveza. Oni samo žele napuniti svoje džepove novcem, putovati u prvoj avionskoj klasi, kupovati skupocjene automobile i domove. Nije ih briga za nas i naša dugovanja. Potrebno je tome stati na kraj i kazniti takve ljude", rekao je kapiten ruskog nogometnog kluba Anžija.

Recimo i da je nastup sjajnog napadača u prvoj utakmici 1/16 finala Evropske lige protiv Hannovera pod velikim znakom pitanja, zbog stare povrede leđa.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...