Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa onim likom što nije htio djetetu jaknu?
dao i ja 30 km čojku do mostara. Kaže koševo, bolnica, nema...laže! Pa eto vidite koliko Eto zarađuje koliko ja i koliko je vijest jaka i bitna!?
Ovaj sigunro odigro kec na Juventus gol Higuain i dobio kintu
E da vam ja ispričam svoju priču od juče .. Sinoć , prije emisije , mi se Konaković ovako obraća -selam, Asime -oo, selam Dino -mogu l' te nešto pitat? -pitaj, bolan. -bi l' ti yyebo studenticu? -bi bolan, što ne bi. -pa upiši mater na fakultet. Sram i stid da ga bude
kakav si ti kralj
A znas sta je meni Dino uradio? Drzim ti ja piljaru ono i Dino kod mene vazda na teku uzima, pa nekad plati kad nakupi dosta, uglavnom vazda duzan... I tako vrati se on sa hadza i kaze: "Dedera onu teku izvadi pa vidi koliko ima i saberi!" Ja fino digitron kad ono 473,60. Kaze Dino: E sad ispred "Dino" samo dodaj "hadzi"!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)