Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasan si Zuka! Dosta si se promjenio od Susiceve imperije ... ozbiljniji, stabilniji, bolji .. samo tako nastavi. Puna podrska!
Ovaj trening veceras nije vam mjerilo vaseg znanja ,iako nisi bio los veceras.Kad doju jaci tek tad cemo da vidimo da li zasluzujete poziv.
O kakvoj je rijeci Seria A samim time govori njegove partije,trud,zalganje, kvalitet i kao i samo napredovanje igranjem u spomenutoj ligi :)) Sretno Zuka !
sinoc je bio gospodin na terenu , smirenost , sigurnost , tacnost , bez greske , svaka cast
Najveća Safetova greška!
Iskreno, njega sam najviše pratio i momak je odigrao čvrsto, stabilno, pametno i bez greške. Možda protivnik nije baš neko mjerilo, ali ni ranije dok je igrao nikad nije podbacio.
Cigan, gad, nmajoidvratniji covjek na planeti. Dno dna
Vec na prvoj utakmici i poslije 3 treninga je jasno da nas je Safet unistio i rezultatski i moralno.Juce nije bilo dobro ali se konture jasno naziru,zdrava atmosfera i igraci na svojim pozicijama gdje daju svoj maximum.Safet je Lulica stavljao na beka,Hadzica na stopera,svog uhljupa Tinu tamo gdje mu godi.Safet je odron,dno dna
Sinoc je novi izbornik pokazao da Susicevi miljenici ne zasluzuju poziv u reprezentaciju.Imamo mi dobrih nogometasa koji nisu dobili priliku zbog nepotizma obitelji Susic. Pored ljevaka Lulica,Salihovica,Zukanovica,stilica,medunjanina i onog malog iz Schalkea netjak Tino Sven apsolutno ne pripada toj druzbi.
koja si ti samo sminka sa bradom i novom frizurom,kako nekome mote dobro doci promjena sredine...bravo Zuka kralju...
zapazenu "rolu"...mislis ulogu?
Fudbalskim zargonom receno..
eee procitaj to Safete