Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko neki yebu susica sto ne zove ovog momka u repku (nemam nista protiv njega, drag mi je) ja sam mislio on igra u nekom svjetskom klubu! Mislim da uopste nezasluzuje poziv neko iz Rijeke ko daje golove cetveroligasima... da je zabio Dinamu pa hajd!
Tvojim pozivom u reprezentaciju rusis Sajine snove o prodaji TSS to Hajrovic placa ceh a dobro znamo da ne može se prodati igrač koji igra nezasluženo i zbog njega je u reprezentaciji formacija i igrači pogrešno rasporedjeni ,sta ce uraditi Šajo kad se vrate Spahic i Kolasinac ko li ce onda na klupu da nesmetano igra njegov ,,kralj,,TSS
A kad ste molili da Hajrović dođe u reprezentaciju to se ne sjećaš? E sad daj Safete zovi drugog umjesto njega. Pa to nema nigdje samo kod nas.
Bravo majstore, tako treba. Pozz iz Bugojna.
BRAVO MAJSTORE!!!!!!!!!!!!! SAMO NAPRIJED!!!!!!!!!!!!
On i Zukanovic moraju biti u reprezentaciji, ali idiot Susko nema muda ih pozvati valja uputiti zahtjev NSBiH.
Dobar si ti