Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo rokaj sine !
Bica u Hoffenheim, Lula u Juventus ! Ljepota Allaha mi ! :)
Kako me obradovala ova vijest, čovjek ostaje u elitnom njemačkom takmičenju. Ima on i Sejo da haraju :D Sve najbolje Ermine, nikada ti neću zaboravit onaj go :D
Ovo je za cijelu naciju Dobra vijest! Jako dobro, izdrzi taj nivo, zajedno smo jaci zmaju! Sretno od internacionalca
Joj meth, al me nasmijavas ovih zadnjih par dana, sto bolan proganjas Internacionalca? hahahahahaha
sjećam se kako su prije samo nekog vremena osporavali ovog momka. živim za dan kad će nam avdija začepiti usta svima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tooooo majstore bravoooo
je*es ligu gdje ne igra ni jedan nas reprezentativac.
sretnoooo
Sretno care.
onaj kolasinac ne zna pricat bosanski,sramota ga intervju davat na bosanskom.zahtjevao na njemackom
pa šta?
Volio bih i ja da ga neznam, kad vidim ovakve komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast !
I jest ti mjesto u eliti
Sto mi ova tragedija ubi cejf za fudbal u p**** materinu! :( Uvijek se nesto mora nama dogoditi u ovom prokletom Balkanu. Nikad ne mozemo biti sretni barem za dva mjeseca.
dabome , nece valjda ovakav igracina igrat u drugoj ligi , neki dan sam citao da je stavljen u najbolji tim bundeslige a klub mu ispao u cvajtu , to nesto znaci , samo se ne sjecam koji je to portal bio al nije ni bitno
Samo kad se sjetim prije par sezona kako su blatili momka kad je prelazio iz Stuttgarta u Braunschweig u drugu ligu, kako je propao, kako nece biti nista od njega! A momak je pokazao kako je ponekad u zivotu potrebno napraviti jedan blagi korak unazad da bi se moglo napredovati par koraka naprijed kasnije. Nemos otpocetka uvijek imat sve, strpljene je nesto najbitnije u zivotu, uz trud, rad i vjeru u sebe. Ovo je samo usputna stanica za Bicakcica, kasnije ce preci bolji klub! Sretno zmaju!
Dobar potez ali bi mu jos pametnije bilo da je odluku donio posle svjetskog
Bravo Bičakčiću Hoffenhaim je naša filijala!
jos da se i Vedo vrati i onda je bukvalno tako
Bravo majstore, neka te u društvu najboljih jer tu i pripadaš.