Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meedij su sraaanje,oni su Spahu,Misketa otjerali iz repke,a mi se sad izvalčimo da su ljudi stari,pa ako su stari što onda igrau u klubovima?,zašto bi ih trener stavljo u 1tim ako su stari ?.
Samo da Dodam jos na ovaj tvoj komentar. Mediji jesu sigurno ali samo jedan mali dio uticali da nam ova dva igraca napuste repku. I mala beba vidi i zna da mi jos nemozemo bez te dvojice igraca a glavni krivac je nas Sajo velicanstveni sto su nam Spaha i Miske napustili Repku.Sajino ubacivanje nekih igraca preko reda i prije vremena je puno smetalo njima dvojici i ne samo njima dvojici i jos nekim igracima ali oni nemogu tek tako napustit reprezentaciju jer jos su mladi ali zato nece ostavit srce na terenu kao nekad zbog Sajinih idiotskih odluka (SUSKE SU U PITANJU).Kod gospodina Saje VRANJES moze igrat i bez kuluba dok recimo Boris Pandza nemoze. Ima jos koje kakvih Susicevih izjava vezano za pozivanje igraca koje recimo kaze danas jedno a nakon 15 dana drugo, demantuje sam sebe. Ovakvu aroganciju nema ni Murinjo kao sto je Sajo ima.
vi novinari objavljujete neistine I pravite razdor u repki, pa okrećete igrače protiv papeta
J**i se Ermine, podvalo i najslabija kariko reprezentacije, najlosiji u timu!
A tvoja djevojka očigledno ima postere na zidu pa ovako pišeš Hahaha
Bravo Ermine!
Što mene ne otjeraše iz ovog ludila....
J.bes zemlju u kojoj je najveci uspijeh kad je napustis.
pele vrati mi periku, peleeee
bicakcicu ti samo nastavi lose igrati otices ti sam iz repke
To se tvoja djevojka loži na Bičakčića pa tebi krivo?
Ona vise puca na rukometase
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je lafe mogu te povuci za rucnu
i nije neki igrac
Nije... , samo do sada najbolje ocijenjen defanzivac u Bundesligi! Bundesliga? Ma i nije neka liga...
Kicker.de, Eurosport.com, Goal.com I ako pažljivo čitaš Text vidjet ćeš da piše "do sada najbolje ocijenjen..." Boateng, da ti pojasnim, riječ je o početku sezone i prvih utakmica koje su odigrane u Bundesligi.
Joj ne rise Ermine nego srce i muda na teren!