Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikao se i Mesut Özil sa Erdoganom,pa vidimo kako je zavrsio.Pravilo Br.1 - Ako si sportas kloni se politike!
Cestitke...Svima u Turskoj-Bratdkoj zemlji i predsjedniku Erdoganu sto ima damu kao bik!
Sada ce viscu izbaciti iz njemačke reprezentacije
to mu je sportski i intelektualni maximum,ostaješ u Turskoj do pemzije,..šta te briga to si i tražio a i ne vrijediš feniga, Turska liga za tebe je svemir,"ebo te Erdogan,..
@lynardskynard ,i poslije govorimo kako se ne možemo plasirati na EU i Svjetska prvenstva,dižemo u nebesa 10. ligu u Europi,..pa onda šta fali jednome Gojaku koji igra ligu prvaka ima tri godine,a iz HNL-a je,..jeko Višća,..
@lynardskynard šta je tvoj maksimum? Da sabereš dvajs marki da platiš provajdera da te ne diskvalifikuje sa mreže? Tebe ne bi ni zamjenik predsjednika Mjesne zajednice primio.
\ ⚜ ⚜ ⚜ \ ⚜ \ ⚜ ⚜\
Stim potezom zavrsio karijeru ozbiljnog nogometa, naslikavat se tim imperialistickim idiotom,, to moze stovati samo idiot, primjer razlike svijeta i Bosne ili Srbije vucic ili erdogan sto je naj gore srbi jos uz svu tehnologiju jos misle da su zrtve 90.pa tko je tu lud. Hrvat usta se pa necete sa njima pa sta vas toliko radi u njemackoj, Italiji.. Oni nisu fasisti jel krelci
@Spiki Ti kad sutra ovo pročitaš ni sam nećeš znati šta si htio reći sa svojim glupim komentarom
Aferim Edine! Samo ljiljani!
kad je doček?
Nama su Turci donijeli islam vjeru i za to im hvala. Vi cete tek na drugom svijetu spoznati blagodati islama ali tada ce biti kasno. Vjecni Pakao! nedaj Boze nikom ali izgleda da vas to ceka. Razmislite dobro jos imate vremena. Pokajanje postoji dok covjek zivi. Nerecite da niste bili obavjesteni.
Zhašto pokazujete turskog predsjednika? On ako kome pomaže onda Rusiji, većinom ne u interesu BiH.
Neka su više i ovi osvojili...
O lukasenko nismo te prepoznali, ima vas jos mnogo takvih
Vrlo zanimljiva vijest.....
Ovo ti dodje isto da Bake napravi svoj klub tu kod nas i pumpa drzavne pare od poreza u njega, da nije zalosno bilo bi smijesno. Turska ce uvijek biti Fener, Galata i Besiktas..
@gooUser1577048657 Ne lupetaj gluposti. Erdogan je bio fudbaler u mladosti.. a to što gotivi neki klub nema nikakve veze sa tim. Turski klubovi nisu prćije pa da ovisi o korupciji i donacijama, nije ti to Balkan.
Poznajes li nastimaniju ligu od Turske ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sunovrat u totalitarizam, šerijat i propast...