Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enver Maric, najbolji golman kojeg je Balkansko poluostrvo ikad imalo i jedan od elitnih evropskih i svjetskih cuvara mreze. Bez sumnje najatraktivniji parader svih vremana - otuda nadimak "Leteci Mostarac". Covjek, koji je u dva navrata branio za selekciju svijeta. Tri su stvari po kojima je grad Mostar prepoznatljiv. Prvo je, naravno, Stari Most. Slijedi, Aleksa Santic. I konacno mostarski BMV: Bajevic, Maric, Vladic . Srbin, Musliman i Hrvat. Iz vremena kada je Mostar disao kao jedan, a disao za svoje "Rodjene", za Velez - u sastavu: Maric, Pecelj - Hadziabdic Colic - Primorac - Prskalo Topic - Halilhodzic - Bajevic - Vladic - Vukoje
za trenutak pomislih da je ovo onaj Fritzl manijak iz austrije :D
I onda sebi dao lajk
Safet Sušić danas slavi 60. rođendan: Ime koje će biti upisano zlatnim slovima u bh. fudbalu. SRETNO
Tino jes' to ti?
Chuck Spahhić
spaha kralj
Mara naš, Rođeni!
Mara je dobar,a Spahica treba nogom nabiti u onaj seljacki spusteni pak'su iz reprezentacije BIH.Sve drugo nije posteno pred bogom i narodom.Neka papak sa cudnom labrnjom razmislja gdje je dos'o!