Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha koji crni humor. Pa nece moci luksemburg pobijediti a ne argentinu hahahaha. Sinoc od egipta 2 komada primise a da pobijede argentinu pa ovo nema nigdje na svijetu, da se neki narod toliko kurci a nema nista u gacama.
koji legendaran komentar, svaka cast care!!!
i see people who like their own comments :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a šta ako i oni budu vjerovali u sebe
kako cemo pobijediti Argentinu kad je Sahfet izjavio da smo to vec izgubili ne trebamo ni igrati , vjerovatno ce ovi nasi manekeni traziti da se ne igra utakmica :D :D
Mara, kao i Pape, legende fudbalske. Ali zar ti treba ovo izjaviti ,isto kao da si rekao da cemo biti svjetski prvaci, ti bi trebao biti autoritet a ne "podizati" moral nebuloznom izjavom .Mene je strah kako cemo se tamo osramotiti, sa ovom ekipom bice dvocifreni broj za Argentinu. Pape, bio si mi i ostao najdrazi i najbolji igrac , ali gledam te kako vodis ekipu sa klupe kao da vodimo sa 10:0 i nema potrebe ista pokazati igracima. Ono juce sa Egiptom je prelilo casu, ti kao da nisi bio selektor vec neki flegmatcni navijac koga briga za rezultat. Dzeko je dobar igrac, sada je totalno van forme, to biva, ali zasto je igrao cijelu utakmicu ? E sada o komentarima na ovu temu. Vecina ih je prosta tako da ne piju vode, ima i duhovitih, mislim da bi administrator uvredljive komentare ( sa psovkama i spominjanja djece , majki ) trebao brisati . Ovo ce mi biti 1-vo SP na kojem necu uzivati jer ce me biti strah velike bruke.
"E sto bih volio da nabijemo gaucose samo ..." - Kao da mi ne bi voljeli. Slucajnosti se desavaju, samo rijetko. A ja ne bih da vjerujemo samo u slucajnosti. Ono sto je ocigledno treba probati ispraviti. Mogu shvatiti i to da neki uopste ne vide niti razumiju u cemu je problem. Pa takav nam je i Selektor. :-) Evo jedno pitanje. Koga je to BiH pobijedila od jacih reprezentacija? Osim Grcke jadanput.
ovaj je lud,šlagiro se ko osim
"Sjećam se 1974. godine kada..." Uz duzan respekt Mara bilo je to prije 40 godina. Od tada do danas nogomet je evaluirao u nauku. Bojim se da je Pape jos uvijek u osnovnoj skoli. I nije on, jadan kriv, krivi smo mi sto ga slusamo i klimamo glavom ne zeleci mu se zamijerati.
Safet Susic biseri od izjava nakon utakmice : -Nikada nije lijepo utakmicu izgubiti. Rekao sam im na poluvremenu, tačnije sam insistirao da se utakmica pokuša dobiti, odnosno da se poradi na tome da se ova utakmica ne izgubi. -Ovo je jedna od mnogih od prijateljskih utakmica koje smo izgubili, izgubiti ćemo možda i naredne dvije.Svakako imamo vise izgubljenih od pobijedenih. -Razlog poraza je možda što mi nismo dovoljno poznavali ekipu Egipta, da sutra igramo možda bi isto bilo.
koje cu samo pare uzeti na kladioni kad budem igrao protiv nasih u brazilu...
Ovaj enver dobre neke droge koristi , covjek kad ima para svasta sebi dopusti ...
To su osobne ocjene i procjene, bez ikakvih dokaza, koje sugovornici nisu predočili. Zato smatram ovo propagandnim tekstom.Baš kao što su Srbi govorili i pisali da:"muslimani gadjaju sami sebe".
E sto bih volio da nabijemo gaucose samo zbog ovih iskompleksiranih poseratora mame vam na kurchinu nabijem
Bayern je masina. Njegovi igraci u pola dana i u pola noci znaju sta im je raditi. A opet, Pep stoji uz liniju i neprekidno koriguje igrace, tapse im ili ih upozorava. Tako je to kad znas i kad imas viziju. A kad je nemas sutis, kao mudro razmisljas, a onda cinis izmjene koje je logicki tesko objasniti. Izvedes Ibisevica, a sa Dzekom si govorio o samo jednom poluvremenu.
Ono sto je potpuno nejasno reprezentaciji BiH je u kojoj formaciji se igra. Kad se pogleda kako igraci stoje na terenu u fazi odbrane ili u fazi napada to se jasno ne vidi. Sve izgleda kao cista improvizacija, a ceka se individualni potez ili eventualni slucajni dobro odigrani dupli pas. Pojmovi kao sto su tranzicija prema naprijed ili nazad, sinhronizacija i automatizacija u igri, protok lopte, odstojanje izmedju linija, odstojanje od protivnickih igraca u fazi odbrane, agresija ... se ne spominju. Iskreno, sumnjam da Susic o tome bilo sta zna. On o tome nikada ne govori, a vec dugo vremena koristi se pukim frazama koje ne znace nista. Izvuci ce pouke. Kakve pouke? U vezi sa cime? U odnosu na sta? Kako smo igrali, a kako bi trebali? Sta nam je cilj u igri, drzanje lopte, odbrana pa eventualna kontra ... Itd, itd. Angazman selektora uz liniju je nikakav.
Ne mogu ove "zvijezde" pobijediti ni Svaziland.. Kolašinac jedini za respekt !
Narode svi smo vidjeli sta se desilo.I ja sam jedva izgledao do kraja, nadajuci se da cemo bar dati pocasni gol ali nista.Nema veze ja sam im oprostio ipak su nas obradovali samim odlaskom na svijetsko prvenstvo.Toliko imamo dusmana u okruzenju da su jedva docekali da nas popljuju.Ovi sto komentarisu ovako negativno o nasoj reprezentaciji nek malo spuste loptu.Naravno ako su dobronamjerni,ovako se ne pise o svojoj reprezentaciji bice bolje ne ponovilo se.
mozda argentina zakasni na avion i eto 3:0 za nas