Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeku samo pusti da igra. Daj mu minutazu, i ti si, kao menadzer kluba, napadacke brige rijesio. Nikakva pamet.
I za vas, kritici, pitanje: Jel' to Dzeko vec podbacio u Romi? Kol'ko je meni poznato covjek je povrijedjen od utakmice protiv Barcelona-e? A tad je, iako nije bio strijelac, uradio lavovski dio posla, praktican sam protiv odbrane Spanaca?
...prakticNO...
Dzeko uvijek neko se nadje da ti filozofira kak ose trebas adaptirati na igru! dođi u nasu premier ligu ovdje ti ne treba adaptacija!
bojim se ja da bi se on mogao naviknut na tvrde talijanske klupe
Treba da se navikne naravno. Za razliku od ostalih liga u Italiji je lopta okrugla.
dzeko jensvoje proro kad je izabrao psre i klupu umjesto igranja. kao.l bayernovac mi je mandzukic bio drazi jer je bio gladan i uporan iako nije tehnicki talentiran kao dzeko. al valjda ce jos proradit i ponovit ono iz vw.
Džeko je zna s loptopm otprilike kao ti s tastaturom :)
Neam ja tastature nego note 4