Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danilo Popivoda
Malo se igra masona....
Jesil se to prepao? :P
Mrtvacke glave, trokut, oko, jednom rijecju - satanizam. Bas zanimljiv neki njegov zivot cccc. Mislim da smo svi popadali na guzicu od odusevljenja.
Jao lav. Kako originalno.
Ne zna vise sta ce od bijesa. Sve mu je dosadilo.
Papanluk i kompleksi, direktno proporcionalni s brojem i veličinom tetovaža....🤮
Eh jaka stvar. Budala ima i kod nas, zasto da gledam u Englesku. Ova vijest me je duboko oplemenila i jako se dobro osjecam. IMA LI ISTA PAMETNIJE DA SE NAPISE? ZASTO NAS ZAGLUPLJUJETE?
E jesi ga okrenuo u pm
kao prvo ovo nije klasična tetovaža,ovo je skidiva naljepnica,jer uzmite za primjer šta bi trebao nogometaš vremena provesti ležeći da mu se ovo iglama istetovira,gdje treninzi i infekcije od preznojavanja,znači prevara,naljepnica isto čunga lunga žvake,..tako puku kažite,..
To tako biva kad te dzinovi preuzmu ..nedo Bog nikome..
nije bolest sve................!!!!
Ja hajvana...
Lion king of beast
Auu piramida i oko. Ovo neki illuminati sin iz bavarije njemačke.
Amkoocam boli te k u kojem ja zivim , ti zivi gdje hoćeš.