Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Engleska klasicna medijska laž, da zele otici to je vrlo jednostavno. Prekid ugovora na svoju stetu i nazad u Evropu ili ti Premier ligu, nadoknaditi keš.
Naravno da je laz kao prvo svi igraci su znali gdje idu,kao drugo primaju ogromne pare koje nikada nebi nogdke drugo zaradili,a kao trece igraju u amaterskoj ligi gdje su bukvalno Bogovi u fudbalu jer ovi ostali veze nemaju.Zasto bi isli odatle dajte mi samo jedan valjan razlog?
Upravo tako.
Pa, šta je problem, ostadoste nedorečeni? Sumnjam da je fudbalerima baš toliko žao što nema publike, pa im je to ono radi čega žale što su došli u Saudijsku Arabiju uz $$$ ugovore...
Ovo ti je novinarstvo druze i to naše kvazi novinarstvo, samo neka je nešto napisano, a dokaza NIGDJE ! Negdje neki link, neki intervju sa igračima, sa nekim pojedincem, negdje nešto o tome zašto je toliko loše ?! Ništa, mrtva slova na Klixu !
Sve da je ovo i istina koliko mozes biti glup da podpises dugogodisnji ugovor u nekoj zemlji a da se bar malo ne raspitas kakva je to zemlja.
Čudi me Engleski mediji pišu ovako o glavnom bankomatu njihove lige
drustveni zivot tamo se svodi na to da odes u neki trzni, jedes hamburger i gledas kuronje oko sebe. omladina se zabavlja po kucnim zabavama tako sto se razvaljuje drogom.
A šta engleske su pare slađe ili šta?
Sve je rečeno u rečenici mediji tvrde.
Kada su dolazili u Englesku radi novca onda je OK, sada kada idu u Saudijsku Arabiju nije OK. Od fudbala su napravili veliki biznis prevashodno bogati evropski klubovi gdje Engleska prednjaci. U skladu sa tim se i nogometasi ponasaju, karijera kratka i treba zaraditi dok tijelo slusa
Svi bi da se hebu a da im ne udje....
Ko neprati ligu neka ne komentariše kvalitet lige u rangu lige 5 ko nevjeruje ndka gleda
Ma, par godina se strpiti i imati vrece pune love. Nije im ni lose.
To i rade
Nek oni mirno gledaju Palestinu a na ove igracke trose milijarde, idiotski svijet stvarno
E jebiga nemoze i pare i jare.
Juče su mediji kenjali da je Iranski sud osudio Ronalda na bičevanje :D
Vjerovatno je neki novinar derpaš ugledao Ronalda pa mu naumpalo bičevanje i slične perverzije.Bolesnici ,liječite se .Termin kod psihijatra nije skup :D
Mislili da tamo nece trebati trcati, a dobili pare pa im sada krivo.
ma zavist cista sad arapi imaju vise zvucnih imena nego koljevka fydbala , ronaldo trzi produzenje ugovora kaze lose mu pa kaze da mu bude jos losije