Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačić
Pametan , ne bi ni ja doso..Samo uzivaj i zigu Bene 🙂
Kako mogu trpiti Southgatea više, nevjerovatno. Nakon još jednog (izvjesnog) neuspjeha na Euru, vakat mu je da napusti mjesto selektora. Dobra generacija džaba propada.
Svaka mu čast.Dolazio na okupljanja, provodio pripreme i selektor ga vraćao kući jer za Whitea nije bilo mjesta u reprezentaciji.Lika nikako ne zovu u reprezentaciju i onda ponovo se sjete Whitea. Šta treba ? Ponovo da trenira sa reprezentacijom i ponovo da bude precrtan sa spiska.Svaka mu čast.Teško mu je sigurno bilo kad su ga prekrižili sa spiska iako je bio na pripremama.Tako nešto ne želi da ponovi.Uživaj jer ništa propustiti nećeš