Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coca je legenda.Neka su Zeljo i Sarajevo otisli u Evropu,sretno svima,i da prodjemo sto dalje.
Na stranu sve, al ljudi jel iko vidi imena ovih klubova potencijalnih protivnika želje? Jel moguće da nam je liga toliko srozana da su ove ekipe nositelji protiv naših klubova?
veliki fudbaler, jos veci covjek
Andrew Tate za sirotinju
E ne mogu vjerovat 😂
ovi željovci samo cmizdre
Pasa moj sta bi da ste osvojili prvenstvo.Na zalost Zrinjski za tri klase iznad ostalih, Sarajevski klubovi kad osvoje trece i cetvrto mjesto placu od srece..uh
@ajnstajn Uozbilji se decko, giganti koji su svaki remi u zadnjih desetak godina proslavljali kao titulu dok bi nasi navijaci i igraci bili sjebani nakon istog, pa samo nakon zadnjeg je bilo 10-15 srceparajuicih tekstova i clanaka o velikom uspjehu u derbiju, otkinutom bodu. Svi bivsi igraci, vase "legende" vam cestitale na tom uspjehu. Toliko o tome ko je gigant.
Ko je 3.?
Coca veliki igrac, jos veci covjek💙
Osusio se isto jeremija
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Ahahah majko mila sta oni zovu uspjehom. Hahahahaha
Da, uspjeh je evropa nakon 6 godina, nakon 3 godine krize gdje je klub bio pred bankrotom i stecajem, kada su se promijenili toliki treneri, kada nismo imali marke za dug od preko 10 miliona, kada nismo imali marke nekoga dovesti. Ove sezone 5 vezanih poraza, zamjena trenera, povrede. Uspjeh gubiti 0:2 na kosevu pa zavrsiti 2:2. USPJEH JE ZELJEZNICAR, samo uz nas navijace koji smo jedini vjerovali i bili tu. Pusite se dusmani
jedan je Coca 💙💙💙
Ljudina 💙
Pa sta ce huda samo zna sutat tu gumenu spodobu i misli kad izadje van bih da ga gledaju i da ga kupe isto ko travnicki teferic.
Bez marke, bez icije podrske... Iskljucivo zasluga navijacima, ljudima u upravi i na kraju i igracima koji su dali sve od sebe. Ovo jeste veliki uspjeh, s obzirom da bolje stoje pojedini klubovi koji su se borili za opstanak.
Opet iznosis nepotpune i neprovjerene informacije. Ali dobro za takve jeste klix.
Navijač sam Sarajeva,ali ovo sto je Željo uradio je stvarno uspjeh...finansijska kriza,i sve ostalo što ih prati nije ih poremetilo da ostvare cilj,jer izlazak u Evropu znači novac što im je stvarno potrebno. pogledajte Sarajevo i svu novčanu moć i opet jedva