Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Sone.. Nas Dzeko se smije poslije utakmice sa Nigerijom...
Kad bi naši ovoliko trčali sve bi im halalio
ma svaka vama cast...za naciju kojoj fudbal nije u genima, igrate ekstra!
za nekoga kome pamet nije u genima, pises dobre komentare
@XanaX hahahahha 👍👍👍 ko o cemu, pripadnik nebeskog naroda o genima
Zao mi momka, trci za citavu ekipu i bori se kao lav. Korea samo treba dobrog trenera jer nemaju neku posebnu igru. Previse se akcije forsiraju preko ovog momka.
@Fushhhhh Prijavi ga drugi put na trke izdrzljivosti u le man.jebote on..ovo je njihov maximum..znas kad ce osvojit svjetsko za 109 godina i to s robotima..hakirat ce protivnike..kaki kinezi..ovi koreanci..ne znam sto se ljute..le mun ko li mun
Izdrzi brate !!!
Treba te prebit..majmune jedan sta si sve fulio cim loptu primis sve sjebes u momentu...lati se kriketa mani se sorca i dresa..
Sta lupas gluposti, jedan od najboljih igraca premijerlige
@laganini.laganini Ma nemate vi pojma..prvo ovo nije utakmica u premier ligi..razumijes li to.. Drugo ja ne znam da je i jednu loptu dodao nekom ili da je jedan napad zavrsio..jedino onaj laznjak nekad na pocetku i sve je usro do pred sami kraj kad je od 20 suteva jedna u go usla..pregledaj ponovo snimak pa vidi sta je uradio...nista apsolutno..jos su ih ovi koreanci masakrirali...jebem vas corave vas 18