Mamićeva prva želja
0
Emir Spahić: Želim doći u Dinamo
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti ga je tražio Arsenal, niti Aston Villa, niti Bayern, niti iko... To je bila čista propaganda sarajevo-x, bh bloggera, itd. Pogotovo glasine o Arsenalu su bile presmiješne, Wenger nije doveo igrača starijeg od 27 još od 1998. godine (izuzev Lehmana)
aha, znaci odbio je ponudu arsenala. pametno. ipak, dinamo je dinamo
ma to spaha majstore. znas i ti gdje je dobro. hrvatice ce te drzati ko malo vode na dlanu. i tako jedno dvije tri godine dobivas svaku noc za dz. jeb.iga ja imam samo dvije sedmice godisnjeg. uhar je i to. poj.ebat desetak naivnih hrvatica i nazad na posao svjez. svaka im cast. patriotski. drze turizam.
Čujem hoće Dzeko da se vrati u Željezničar,kaže u Engleskoj teško mogu opstati stranci XXD......
Spahic je doar momak,voli BiH,al ako ode u Dinamo,propast ce ko zeton,ako vec nemas gdje drugo dodji u Sarajevo,sad kad dodju arapi,bice love,kakvo dinamo u pm...
@Kurcoliki Jel tako ili nije?Hvala na iskrenosti.Kad je nešto takvo,takvo treba prihvatiti.Ne hvataj se u kolo u kojem ti nije mjesto.Ja apsolutno poštujem sve navike i običaje i svojih i drugih,ali je istina,da jih i poznajem,običaje naime.To sam što sam,drugo ne želim biti.Vaha se je pravio Francuzom,pa se zna kako je završio...kažem ja.A i za Srnu trebam dodat,da je u ono vrijeme,imao velikh problema,zbog oca mu Uzeira,Bosančine iz ja mislim Goražda,imao je problema,pa džaba mu bilo što je Dario.
ne mozete podnijeti hahahahahha. jest vam vokri XDaaaaaaaaaaaaaaaa DINAMO SVETINJA institucija...hahahahahaha prejako bas vam je krivo
Eee Moooj Emire, ipak bi malo trebao znati igrati da bi mogao makar i sanjati Arsenal.
imenjak, bolje kopačke okači o klin, nego da ideš u \"Maminjov Dinamo\"! ..nema tamo dobre lopte.
Spahic obicno s.m.e.c.e, seljo. ovce cuvati
ma da,veliki strucnjace,propaganda i nai arsenalovoj oficijelnoj stranici isto tako,jel de?i goal.com takodjer?sto ne mogu ovih pametnjakovica,al\' bitno je da ima 81 palac gore.
ma daj...
Vidim da su u tzv. Herceg-Bosni kladionice imaju status kulturnog zanimanja. Aaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Jos 150.god emancipacije, minimalno.
Mozete imati svo bogatstvo svijeta, al vecih papaka nema od vas.
alispahic je vec u dinamu a cuo sam da se mamic za muslimovica interesuje.
Golemi da znas da su i Zvezda i Partizan veci klubovi od Dinama!
u PM :D