Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerujem u ovu vijest...ovo je patka
ponosimo se tobom :)
Tooo majstore. Pratim francusku ligu i baš mi je drago što ćemo imati našeg čovjeka tamo. Montpellier je fenomenalan grad, a i klub sa tradicijom u Francuskoj i volio bih da se taj transfer ostvari.
Upitnik, gdje je upitnik na kraju naslova. Navikli smo na njega. Bože, koja karina od nogometaša. Na kraju će on biti pojačanje ili za Sarajevo ili za Želju ili kao što neki dan napisah, za Koblenc.
nije on odabrao francusku,nego nije ga niko od ovih bundeligasa htio.ko bi pored ekipa poput schalkea koji igraju vec preko 20 godina u BL izabrao ekipu koja ce sigurno direktno ponovo u drugu francusku ligu.al u svakom slucaju,sve najbolje spaha.
daj ba odlucite se vise gdje ce lik,na kraju ce zavrsiti u radniku iz hadzica...
Po blogu na stranicama navijaca i prijatelja Montpellier-a pise se kako je odmah iza ponoci Emir potpisao cetverogodisnji ugovor. Odlican potez Emira, mozda otvori vrata Legua ! mnogim drugim Bosancima.
Klub nije nesto, barem zadnjih godina ali imaju tradiciju..Neka je on nasao klub pa da moze poceti trenirati i biti u formi za jesen. Imali smo mi i iz Cotbusa igraca a sada i iz Matesburga nam dolaze pa igraju...Bice spaha dobar, iduce godine ne gine mu Lyon:D
karanana imal za tebe gdje mjesta
hahahaha, doso frajer iz olimpik marseilla da ga gleda protiv omana i tako se dobro pokazo da sada ode u karinu montpelier. pa lokomotiva je za monteplier gigant ali ocigledno nije bilo mjesta za njega u lokomotivi.
Glasajte za sejada salihovica u bundesligi >> http://www.bundesliga.de/de/
neka je sa srecom gigante...da nam blistas i da nas predstavljas u najboljem svjetlu kao i do sada :))))
ohohohoho