Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keljmendi uplatio na zute, upravu je Avdo Avdic nedavno bio..
to je moj spaha, uvijek pozrtvovan.....
i to je uspjeh, :))
Najludje je bilo kad je 60 minuta radio prilog o kriminalu u NSBiH i kao pozitivca uzeli Ćemalovića, zvanog Piku iz Mostara :D..
Kako se u rukometnoj ligi prvaka zadnje kolo igra razlicitim danima, tako je vrlo lako da se manipulise rezultatima :( Moram ovdje pisati jer je tamo puno komentara, ne bi niko procitao moj ;)
NAŽALOST ISTINA JE DA IMA KRATAK FITILJ I DA ZNA NAPRAVITI PENAL.U TO SMO SE UVJERILI NEKOLIKO PUTA.SPAHA,PAMET U GLAVU,NISI BALAVAC.SA TAKVIM PONAŠANJEM IZ TOG KLUBČIĆA NEĆEŠ NIGDJE,A KAMOLI U ARSENAL.
Spahic definitivno ima kratak fitilj!!!
zanimljiv clanak o spahicu nema sta...nadam se da nije istina al opet BOSNA U SRCU
nije drugi karton trebo dobiti
eto clanka AVDE AVDICA http://www.bosnacaffe.com/index.php?option=com_content&view=article&id=112:avdo-avdi-emir-spahi-je-apsolutni-vladar-nogometnog-saveza&catid=31:sport&Itemid=53
DO SADA MI JE SPAHA BIO IDOL,ALI POSLIJE TEKSTA AVDE AVDICA OD 17.2 U DILEMI SAM,volio bi da nije istina sve sto pise,mada sigurno ima istine
daj mi ti marku molim te
ne j.e.b.e spaha sirotinju..
ja mislim da su se rumuni vec prepali!