Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekorder po broju nastupa u reprezentaciji. Hvala legendo...
Dobar igrac lose naravi i nezgodnog temperamenta, a svom bratu treba najvise da zahvali sto mu cijena transfera nije bila veca. Manje bi ga kostao da ga nije sa sobom vodao po svijetu, tako bi bio profesionalniji i imao veci uspjeh.
Ovaj pogled Emira Spahića mnogo govori.
Treba se zastitar izvinut Her Spahi, sto mu je moro vadit zube bez anestezije!
uf sto bi volio da im spaha jednu golcinu da, sto su mu dali otkaz pas mater bezobraznu, jes da je malo pretjero al brate dokazo je da bi zivot dao za porodicu, on jedan protiv njih 3-4, jes da je on malo i konj al treba ga bar za to postovati
izhejta raja spahu kad se desio incident, sad ga svi fol vole i podrzavaju
Samo naprijed Emire majstore.
Pet zuba? Wooow. Ne racunaj one sto si pogubio od jeftine cokolade iz Aldi-a i Penny-a. Al' ne sikiraj se - dobices ti zube nazad.
spaha sad im jebi mater posto su te izbacili oko za oko zub za zub ;)
Zub za pet zuba ?
pet zuba majstore, aferim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)