Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Spahic dao sve za Bosnu,koliko je ljudi obradovao i kako je krvav nastavljao da igra,vi necete za 6 zivota,stoko jedna nezahvalna...
Pa dobro ne zivis ti, ali ima ih dosta koji zive dobro u FS BiH, drzava promovisana na SP, zaradile se dobre pare.....itd
Spaha kralju, samo ti ostani kakav jesi, a ljubomorne duse mogu da ti ......
Ako ti neko dirne u porodicu to je donja granica tolerancije. Svako onaj koji to presuti je beskicmenjak. Citajuci komentare protiv Spahe zaista me brine nas mentalni sklop i pitam se kada cemo vec jednom kao narod nestati sa ovih prostora jer takvi definitivno mozemo biti samo "zrtve". Shvatam ja ta s..nja o miru, biti nenasilan i zaista bih volio da je tako, medutim veoma cesto htjeo ne htjeo moras da zauzmes stav i branis svoju porodicu , sebe, zemlju itd...Spaha je mogao samo to kulturnije da odradi - van stadiona ili platiti nekom. Igrati za klub koji daje podrsku onima koji ti ugrozavaju porodicu je van svake pameti, tako da je bolje za Spahu sto je otisao mada je imao ogromnu podrsku navijaca.
ti si stvarno se nesto zabunio, ti govorisno tome kako neko nekom dira porodicu al covjece nije to ig cista mira niti bez razloga, imaju neka pravila, norme, zakoni koji se moraju postovat a ako ih krsis postoji aparat prisile, na to su naisli spaha i njegov brat, ako se nesto ne moze i ne smije nema tu "znas ti ko sam ja" nije to bosna ni balkan, po tebi ako policajac nastoji da sacuva javni red i mir i pri tome udari tvog brata to odma ti treba da tucea policajca, hajde boga ti...
Kada te policajac zaustavi na putu, ako si napravio saobracajni prekrsaj, on nema pravo da te fizicki maltretira. Takvi policajci su dobijali otkaze jer su mnogi naucili samo da biju kao u bivsoj Jugi. da ti negovorim da te sad tamo neki zastitar napadne....., mislim koji god da je razlog nema opravdanja za "police/security brutality"
Vuk je proguto Ovcu za sto je nasilan a ovca nenasilna. Zato je ovca...ovca i naravno hrana Vukove...
Ja gledo svojim ocima kako braca, ocevi, prijatelji samo tako nestaju a mi u nevjerici, nenasilni....da je tamo neki zastitar udario moga brata moja bi reakcija vjerovatno bila ista i jedina ispravna....mislim samo sam iskren....ko sisa Bajer i njihov ugovor ako je vec to tako. Srcanost je uvijek bila glavna Spahina osobina.
Šest jezika? Neko se zabrojao ili se pod ono "na nassem"krije Srpski i Bosanski.
Je li se to posvadjao sa Dzekom? Garant ih je Amrica zavadila..
Tako je Spaha, samo naprijed...i nedaj na brata - to treba da bude zivotna lekcija za sve nas.
Jesi li stvarno glup ili se samo pravis glup?
stvarno je glup
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj Spaha drag si mi matere mi, ali ne mores sam svojim qrcem zaru mlatiti i zaliti se kako niko nece da ti ga poljubi da prodje.