Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji u RS pišu da je Spahić u trenutku nesreće bio u džipu nekog inspektora MUPa RS iz Gacka i da su oni vrlo često jurili tim džipom po livadama i ubijali divlje svinje, onako iz pokreta. Kažu da je u trenutku nesreće Spahić bio do pola izvan automobila i gađao divlje svinje i džip se tada prevrnuo a on ostao pritisnut ispod vozila.
@JeSuisDare https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/strani-nogomet/clanak/id/620976/spahic-je-isao-u-lov-kada-je-doslo-do-prometne-nesrece-bivsi-kapetan-bih-reprezentacije-prebacen-u-sarajevo-39trebat-ce-mu-duze-vremena-za-oporavak39
@JeSuisDare https://www.rtvbn.com/3966632/kad-su-policija-vojska-i-bolnice-na-usluzi-znate-li-vi-ko-je-spaha To je taj jaran od Staše Košarca i ostalih SNSDovih inspektora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fina vijest ! Spaha od srca ti zelim brz oporavak jer si ti to istinski zasluzio.
Smrad uvijek bio
Šta očekivati od fudbalera a još seljak iz Gacka
Dubrovcanin je rijetko antipatican sportista. Vjerovatno i nasilnik.
Sretan i brz oporavak, legendo
Nije mi ga zao nimalo.Jadov obicni.Suti ko p...a.Sto ne kaze bio sam u krivolovu i stigla me Bozja kazna jer sam radio sto ne treba.Ganjati jadnu zivotinju po livadi.Fuj gade odvratni.Ali zato je helic dosao po njega a mi ni para za lijecenje svoje djece nemamo.
@atina Ko te ..be sto nisi treniro ko i on pa bi i ti imo . sad ti on kriv buhahaha koje ste vi p..cke neizljecive , j..bo vas onaj ko vas instalirao .
Emir Spahić 👏 Kapiten, ponos drzave. Koliko puta smo te s ponosom gledali. Rođak mali dobio ime po tebi. Volimo te Spaha!
Šta Spaha radi sa Srbima????
Moj Spaha, pao si ljudima u ocima. Nece te oprati ni Drina, ni Jadransko more. Dok djeca umiru , jer nemaju pare za operaciju, za tebe se dize helikopter, jer si isao da lovis divlje svinje iz dzipa.
Bitno da je drzava angazirala helikopter za njega..a obicni ljudi umiru cekajuci spas.Mars u mater ova drzava, kom jos treba ovakva.
Tahnak si ko čovjek. Djeci skuhpljamo a krkan sa helikohpterom,ha ja.
Informacije o Spahi veca tajna od onih sto traze one svemirce
Brz oporavak majstore
Sergej Barbarez i Emir Spahić institucije bh reprezentacije, dušmani i miševi u rupe.
Spaha roka divlju krmad al ne vjeruje jadni bosnjo nista PA misli da Mu I to podmecu.