Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste normalni. Ovaj nije odigrao posteno 3 utakmice u nizu u karijeri. Nasu djecu saljete u konjic, visoko, zenicu i sl a dovodite ovaj sljam. Mrs klosari!
EVO KONAČNO DOBRA KONKURENCIJA ZA KOŠPICARE
TREBA UVESTI PRAVILO DA U PRVIH 11 MORA BITI 3 ILI 4 IGRAČA U21, I TO IZ VLASTITE ŠKOLE.TADA BI SE KLUBOVI VIŠE ZABAVILI OKO SVOG PODMLATKA ,A MANJE OKO IGRAČA ZA KOJE DO 28 GODINE NIKO ŽIV NIJE ĆUO.
to pravilo vec postoji ocito ne pratis dovoljno ligu
Treba neki novinar pitati ove iz sarajevskih klubova na koji način oni misle napraviti kvalitetan tim dovodeći regionalni otpad koji ne može ni u najgorim evropskim ekipama igrati. Potpiši sa deset juniora jer nisu ništa lošiji od ovakvih otpadaka i dovedi trojicu da valja ako već nemaš para da plaćaš više normalnih igrača. Ova BH liga je evropsko smetljište fudbalera!
Nema nam pomoći od njega
Prosjecan igrac za Mladost DK i Travnik.
ubleha
JEDAN VAMO- Postoji ,ali među 18,a ja sam rekao među 11 ,što je drastična razlika.
SOFRENAC 2 LIGA BELGIJE HALILOVIC 2 LIGA AUSTRIJE I HOCETE U EVROPSKE LIGE HAHA SAMO SLUSAJTE MUSEMICA PA CE SVI MLADI IGRACI NAPUSTITI KLUB
https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/startseite/verein/159
Sansu ces dobiti, a sta ces pokazati vidjet cemo. Sretno u svakom slucaju
Ma odma ga u visoko na posudbu poslat. Kakve panjeve opet dovode. Odron.
Sto mi brisete kometare yebo vam emir mrtve
u čelik tebe treba!!!
Navijam za Želju, a od ovih većih klubova navijam za Saraj'vo.
zeljoooooooo