Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo kao klub nije u stanju zadrzati bilo kojeg igraca, ili se igraci prodaju za mizerne cifre, ili odlaze bez obestecenja ili ih klub tjera (Hadzic,Torlak,Belošević), kada se sve to uporedi sa nazovi taktikom Želje sve je jasno, BH. reprezentativac Svraka jos je u klubu, mladi reprezentativci Čolić,Kvesic,Zolotić (i prije povreda imali ponude pa nisu otisli) su i dalje u klubu, proslogodisnji najbolji strijelac Adilović takodjer, jednostavno Željo nepusta svoje igrace za ispod cijene u odnosu na Sarajevo i tu leži kljuc uspjeha koji Željo ima sve ove godine za razliku od Sarajeva, nema đaba nista
Evo ga,javlja se covjek koji vise mrzi Sarajvo nego sto voli skretnicare.Mrzi Susica koji je naujspjesniji selektor ikad.Mogu se kladit da je svraka je veci alkos od tebe,cuj svraka haha....Pa on i adilovic produzuju ugovore jer ih niko ne zeli,mi smo vazda bolje igrace imali jer to i pokazujemo u Evropi.Npr.Husejinovic je za svraku KLASA a ne igra u repki,on dok je imo stotku i bez noge bi bolje igro od pticurine.
Ne budi smiješan kao prvo, za Husejinovića i Sesara dobili ste ukupno 110.000 eura, eto niko nece Svraku koji je upisao 4. nastupa za repku i postigao tri gola a kao hoce Sesara koji nista nije pokazao u toj istoj repki, Husejinovic grije vise klupu u Dinamu nego sto igra i to pokazuje realno stanje u FKS, Adilovic najbolji strijelac prosle godine Hadzic ove, ovaj drugi ode za dž. dok su za ovog prvog odbijene tri ponude, nece i ne žele igrace od ekipe koje je od 2009. osvojila tri titule i dva kupa a kao hoce igrace od ekipe koja tavori u PL. BIH za razliku od ove godine, dakle pricas nebuloze i gluposti, ali opet te razumijem ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željezničar je šampion !!!
Kakav krampon od igrača, da je valjo šta ost'o bi u Želji! @ja sam ba Što se hvališ Sušićem kad nije ni prismrdio koševu poslije, a bogami i prije rata i kakav Sesar ba, Željo dao pola reprezentacije o čemu ti to?
SRETNO TI MAJSTORE !
Nakon ovoga, ubijeđen sam da će Sarajevo u sezoni 2014/2015 biti prvi... u drugoj ligi.
husref čvarak ga otjerao jer je odbio da jede čvarke i pije rakiju sa njim...informacija iz pve ruke...
Konačno jedna lijepa vijest danas. Sretno Hadžiću, a još puno više sreće FK Sarajevo kad se bude borilo za opstanak u Premier ligi u narednoj sezoni.
Hadzija nek je sa srecom,gdje god da odes.Za onu krampu kod skretnicara si TATA. Nadam se da ce Plakalo potpisat za prvi tim,jer on jede malu djecu a mogao bi zamjenit Hadziju.
Volim ovaj klub i ĆELIM mu mnogo uspjeha u narednim sezonama...
Ne znam da li je namjerna ili slucajna pogreska, ali je smijesno u svakom slucaju... :) I naravno da je otisao jer nema hajra u ovom klubu, igraju za kikiriki, nema trofeja, brukaju se sa Gradinom, Leotarom, Radnikom, Slavijom, itd. i onda dodju i kazu doci ce te vi u Evropu... :) HAHAHAH Jadni i maleni udbaski klub !
Eto skretnicari finansijski dobro stoje.Zasto nas niste pobjedili ove godine,a i prosle?Mi i vi idemo u Evropu,vi pokazujete pravo lice u Evropi a nama je otvoren put prema trecem pretkolu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne moze musliman kod husrefa cvarka opstati nema sile...
Dosadan si.
@Ja sam ba Ma pusti ga, imamo mi važnijih stvari da radimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)